E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιαννης Μανιατης:Εκλογές αν δεν περάσουν τα μέτρα

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012


Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση βουλευτή που μετέχει στον κυβερνητικό σχηματισμό και βλέπει κάλπες στην περίπτωση που απορριφθεί το πακέτο των μέτρων, ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ υποστήριξε πως στην περίπτωση που δεν περάσουν τα μέτρα η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές. «Η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση. Υπάρχουν άλλοι συσχετισμοί δυνάμεων, προφανώς, θα πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές…», σύμφωνα με το real.gr

Ο κ, Μανιάτης υποστήριξε πως τα μέτρα θα πρέπει να ψηφιστούν και πρόσθεσε πως στην πλειοψηφία τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν ταχθεί υπέρ αυτής της άποψης.

«Εμείς, και εγώ προσωπικά, αλλά και το κόμμα μου, η μέγιστη πλειοψηφία των συναδέλφων, έχουμε αποφασίσει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε την Κυβέρνηση, θέλουμε να είναι μια Κυβέρνηση τετραετίας και ευθύνης, θέλουμε να είναι μια Κυβέρνηση, η οποία θα προχωρήσει σε πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις, θέλουμε να δημιουργηθεί και μια Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης. Εμείς έχουμε τοποθετηθεί, είμαστε ξεκάθαροι.»


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger