E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 7 Αυγουστου 2012

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012


Κριός
21/3-20/4

Τα προβλήματα που έχεις, αγαπητέ Κριέ, έχουν αρχίσει να σε αγχώνουν τόσο, που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι μια καλή μέρα για ανανέωση μέσα στη σχέση σου και για πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να δεις διαφορετικά τις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, είναι μια καλή μέρα η σημερινή. Ενδιαφέρουσες συνεργασίες θα σου δώσουν μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια. Φρόντισε τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και μην αναβάλεις τίποτα, γιατί έτσι καθυστερείς τους στόχους σου.



Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα, αλλά και γενικότερα αυτή η περίοδος, είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Ταύρε. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, στην οποία βρίσκεσαι εδώ και καιρό. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος, επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, κάποια προβλήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα, θα χρειαστούν ειδικούς χειρισμούς για να μη σου χαλάσουν τη μέρα. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και δώσε σημασία στην ουσία της σχέσης σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά, αν είσαι Ταύρος, και είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να χαράξεις την πορεία σου προς το μέλλον, ανανεωμένος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου επίσης θα έχουν θετικές εξελίξεις, καθώς κάποιες συμφωνίες θα αποδειχθούν πολύ συμφέρουσες και θα σου φέρουν έσοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για χαζολόγημα, φίλε Δίδυμε. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου γίνουν προτάσεις, που με τους κατάλληλους χειρισμούς θα σε φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι καιρός να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου και να μην δημιουργείς πρόβλημα στη σχέση σου, για ασήμαντες λεπτομέρειες άνευ ουσίας. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, βγες από την απομόνωσή σου και χάρισε στους γύρω σου το μοναδικό σου χαμόγελο. Η ανταπόκριση που επιθυμείς, δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται προσοχή και όχι βιασύνες για να πάνε καλύτερα. Οι συγκυρίες πάντως είναι θετικές, αρκεί να μη βγεις από τον προγραμματισμό που έχεις βάλει στην πορεία της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Με πολύ προσπάθεια, έχεις βρει μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και στα έξοδα. Φρόντισε να μην τη διαταράξεις.






Καρκίνος
22/6-22/7

Τα σχέδια σου έχουν μείνει λίγο πίσω και αυτό σε έχει απογοητεύσει, φίλε Καρκίνε. Όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και με την ησυχία σου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, για το πώς προχωράς. Η μέρα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά, είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο, που θα εκπλαγείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, είναι μια καλή μέρα για να ανοιχτείς στο ταίρι σου και να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Μην τα περιμένεις όλα από τον άλλον. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κοίταξε γύρω σου, γιατί κάποιο ενδιαφέρον άτομο σε πλησιάζει από το κοντινό σου περιβάλλον. Δώσε του μια ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, οι προτάσεις που θα σου γίνουν έχουν ενδιαφέρον, αλλά δεν πρέπει να κινηθείς βιαστικά. Σκέψου όλα τα δεδομένα, πριν βγάλεις συμπεράσματα. Ο παρορμητισμός δεν θα σε ωφελήσει σήμερα. Πάντως, τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν από το παρελθόν και τα οποία είχες διαγράψει, ίσως σήμερα να σου επιστραφούν και να σε ανακουφίσουν.





Λέων
23/7-23/8

Η απαισιοδοξία και η καχυποψία δεν θα σου βγουν σε καλό σήμερα, αγαπητέ Λέων. Για την ακρίβεια, μάλλον θα χαλάσει η διάθεσή σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η αλήθεια είναι πως όλα εξελίσσονται υπέρ σου, αλλά δεν έχεις την κατάλληλη ωριμότητα για να το δεις και να αξιοποιήσεις τις αλλαγές αυτές. Ηρέμησε λοιπόν, για να αντιληφθείς την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το πλανητικό σκηνικό, φίλε Λέων, σε ευνοεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με τον άνθρωπό σου. Ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες, για να φλερτάρεις ελεύθερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, πηγαίνουν πολύ καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Μην τα χάνεις με την πρώτη δυσκολία και μη βγαίνεις από το πρόγραμμά σου. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου, όπου η σωστή διαχείριση θα αποδειχθεί σωτήρια.





Παρθένος
24/8-22/9

Ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί σήμερα, αν είσαι Παρθένος, καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μια ατμόσφαιρα ανταγωνισμού θα επικρατήσει σήμερα στη σχέση σου. Οι δικοί σου στόχοι και οι στόχοι του συντρόφου σου θα έρθουν σε σύγκρουση, για το ποιοι θα επικρατήσουν. Κι όμως μπορείτε να επικρατήσετε και οι δύο, προσφέροντας βοήθεια ο ένας στον άλλον. Αν ακόμη πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά, βγες και διασκέδασε με φίλους. Ο έρωτας που ψάχνεις δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι θετικές, αλλά με τη βιασύνη και την επιπολαιότητα, μπορείς να τις μετατρέψεις σε αρνητικές για τα σχέδιά σου. Οπότε ηρέμησε και τακτοποίησε εκκρεμότητες, κυρίως οικονομικές. Τα οικονομικά σου θέλουν καλύτερη διαχείριση.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι καθυστερήσεις και οι κωλυσιεργίες θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν, αγαπητέ Ζυγέ. Κι όμως, αν ηρεμήσεις θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις, δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μίλησε ελεύθερα με το ταίρι σου και μην κρύβεσαι, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όσα σε απασχολούν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, από εδώ και στο εξής, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Καρκίνο, θα γίνεις λίγο πιο ανοιχτός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα συναντήσεις και η ευαίσθητη ψυχολογία σου, θα σε κάνει να τις δεις με μία πιο θετική ματιά. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, συνέχισε στο δρόμο που έχεις χαράξει και απόφυγε τις αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, για να μην ρισκάρεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν λεπτούς χειρισμούς. Μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματά τους.





Σκορπιός
23/10-22/11

Όσα εμπόδια κι αν βρίσκεις μπροστά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν και να σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις εδώ και καιρό, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα δεις, φίλε Σκορπιέ, τη μεγαλύτερη βελτίωση, αφού τα προβλήματα που είχες εξαλείφονται, τώρα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Καρκίνο και σε επηρεάζει θετικότατα. Με την καλή επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου, θα μπορέσεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν ακόμη απολαμβάνεις την ελευθερία σου, κινήσου δυναμικά για τη γνωριμία που επιθυμείς και το σύμπαν θα αποζημιώσει τις προσπάθειές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου θα έχουν εξελίξεις, με συζητήσεις και συνεργασίες, που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές για εσένα και τη δουλειά σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου επίσης βρίσκονται σε έναν καλό δρόμο και, παρότι δεν υπάρχει κάποια μεγάλη εξέλιξη, ακόμα κι αυτή η σταθερότητα είναι θετική.






Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, είσαι σε μια υπερένταση, η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, τη σημερινή Τρίτη θα δεχτείς πολύ θετικές επιρροές και μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με το σύντροφό σου. Αν ακόμη διανύεις περίοδο μοναξιάς, απόφυγε την απομόνωση και αξιοποίησε το θετικό κλίμα της ημέρας, για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μην αποφεύγεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, που θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις λάθη και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση, όπου νέες προτάσεις θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου και θα σε κάνουν να διώξεις το άγχος






Αιγόκερως
22/12-19/1

Τα νεύρα σου σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, θα δοκιμαστούν από τον τρόπο με το οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα, και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις, για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου άδικα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που χαλάει το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Μην δίνεις τόση σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες και προσπάθησε να περάσεις μια ήρεμη μέρα με τον σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί του ή όχι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγει και στη δουλειά σου, όπου θα κάνεις κινήσεις πολύ χρήσιμες για την έκβαση των σχεδίων σου και θα καταφέρεις να ξεφύγεις από κάποιες καθυστερήσεις, που σε απασχολούσαν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις χωρίς να υπολογίζεις τις οικονομικές σου δυνατότητες.





Υδροχόος
20/1-19/2

Κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε αναστατώσουν σήμερα, φίλε Υδροχόε, και θα σε κάνουν να σταθείς αμήχανος, χωρίς να ξέρεις πως να προχωρήσεις. Ό,τι κι αν συμβεί, βρες σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρησε το πρόγραμμά σου, για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Θα προκύψουν ορισμένες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, απόφυγε τις εντάσεις και μίλησε με τον σύντροφό σου μόνο για θέματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Έτσι, θα δεις ότι θα περάσεις μια πολύ όμορφη Τρίτη, απαλλαγμένη από άγχη. Αν πάλι είσαι μόνος σου, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο, η μέρα ευνοεί την ερωτική σου πλευρά. Αξιοποίησέ την κατάλληλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλύτερα και αρκετά προβλήματα ξεπερνιούνται και σε ανακουφίζουν. Μην χάνεις το χρόνο σου με ανούσιες λεπτομέρειες στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Περιόρισε τις σπατάλες, για να μην βρεθείς υπερχρεωμένος.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος, φίλε Ιχθύ, και να μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες που μπορεί να φαίνονται θετικές, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Άλλωστε, το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και, αν φροντίσεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου, θα ανταμειφθείς. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, έχεις πολλές πιθανότητες για μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει. Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό και θα δεις ότι το άτομο που θα πλησιάσεις, θα γοητευθεί από τον ευαίσθητο χαρακτήρα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα, που πρέπει να ξεπεράσεις με προσοχή και διορατικότητα. Μην αφήσεις τους γύρω να πάρουν αποφάσεις για εσένα. Πάντως, τα οικονομικά σου είναι καλύτερα και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεχρεώσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος.


Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger