E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι δημοφιλεστεροι προορισμοι για το 2012

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Στην κορυφή της πυραμίδας προτιμήσεων για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές είναι η Ισπανία, ενώ αίσθηση προκαλεί η παντελής έλλειψη της Ελλάδας από τη λίστα των 10 δημοφιλέστερων προορισμών, σύμφωνα με την ανάλυση της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr.

Η Ισπανία αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι έχει την τιμητική της καθώς από τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς οι τέσσερις βρίσκονται στην Ισπανία (Βαρκελώνη, Μαγιόρκα, Σαλού και Μπένιντορμ), ενώ με δύο αντιπροσώπους στη λίστα ακολουθεί η Ιταλία (Ρώμη και Ρίμινι) και  η Αμερική (Νέα Υόρκη και Ορλάντο).


Η Ελλάδα μπορεί να μην βρίσκεται στη λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών αλλά οι Νορβηγοί και οι Ιταλοί φαίνεται ότι αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα και επιλέγουν να την επισκεφτούν. Να σημειωθεί ότι στην πέμπτη θέση των Νορβηγικών προτιμήσεων βρίσκεται η Ρόδος και στην όγδοη θέση ο Πλατανιάς Χανιών.


Οι γείτονες Ιταλοί, μας τιμούν με την ψήφο τους, αλλά δεν μας κατατάσσουν μέσα στις 10 πρώτες προτιμήσεις τους παρά μόνο στην 16η θέση (Μύκονος) και στη 17η θέση (Ρόδος). Ενδιαφέρον αποτελεί ότι η Ελλάδα απουσιάζει από τη λίστα των 100 δημοφιλέστερων γερμανικών προορισμών για αυτό το καλοκαίρι.


http://www.menslounge.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger