E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Independent: Σπαταλοι οι Ελληνες στους Ολυμπιακους

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012


Επικριτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Independent με τίτλο «οι Έλληνες αξιωματούχοι των Ολυμπιακών ξοδεύουν χιλιάδες σε αποκλειστικό κλαμπ παρά την τρομερή κατάσταση της οικονομίας της χώρας» αποκαλύπτει ότι η ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών στο Λονδίνο αποφάσισε να ενοικιάσει ολόκληρο το κλάμπ Carlton με 190.000 ευρώ παρά τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας. 


«Την ώρα που η Ελλάδα συνεχίζει να υποφέρει από τις σφοδρούς οικονομικούς όρους οι αξιωματούχοι των Ολυμπιακών από την χώρα ξοδεύούν εκατοντάδες λίρες για ένα κλειστό ιδιωτικό κλαμπ στο Λονδίνο» γράφει η εφημερίδα. 

Ο Independent υποστηρίζει ότι το κλαμπ που είναι από τα παλαιότερα και τα πιο ακριβά από όλα τα κλαμπ του κόμματος των Συντηρητικών ενοικιάστηκε για 150.000 ευρώ προκειμένου να γίνει το «Σπίτι των Ελλήνων». Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι διοργανωτές υποστήριξαν ότι περίπου 95.000 ευρώ θα προέλθουν από ιδιωτικές εταιρείες και το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί από τον ΟΠΑΠ 

Το κλαμπ συνήθως στεγάζει τα μέλη των Συντηρητικών, θεωρείται το πλέον ακριβό και σερβίρει γκουρμέ πιάτα. Ο Independent αναφέρει ότι την ώρα που η αποστολή ξοδεύει υψηλά ποσά οι περικοπές στον αθλητισμό στην Ελλάδα έφτασαν σε τέτοιο βαθμό που η Ελληνική Ομοσπονδία Κολύμβησης περιέκοψε την ομάδα της κατά 40%. 

Ωστόσο η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο δικαιολόγησε την επιλογή του χώρου με το επιχείρημα ότι δεν υπήρχε ελεύθερο άλλο κτίριο.

http://www.real.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger