E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Ριανα κανονικη επιδειξιομανης

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012


Η απόφαση της 24χρονης τραγουδίστριας να βγει στους δρόμους του Μανχάταν φορώντας ένα ροζ σιθρου δαντελένιο σουτιέν, ως κανονική επιδειξιομανής, ανάγκασε τον Τζει Ζ, μέντορα και αφεντικό της στην δισκογραφική να βγει και να την απειλήσει ότι αν δεν μπει άμεσα σε κλινική αποτοξίνωσης, θα την απολύσει.
«Έχει φτάσει στα όριά της. Λέει συνεχώς ότι αισθάνεται σωματικά και πνευματικά εξουθενωμένη και πως αισθάνεται χαμένη. Πιστεύω ότι χρειάζεται βοήθεια και διάλειμμα. Όχι μόνο από την δουλειά, αλλά και από την ζωή της γενικότερα».
Αυτή η δήλωση στενής της φίλης στο περιοδικό Closer έρχεται να προστεθεί σε διαγνώσεις γιατρών ότι η σταρ πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας, ένα σύνδρομο κύριο σύμπτωμα του οποίου είναι «συνεχής ανάγκη για προσοχή και θαυμασμό».
Προφανώς αυτό είναι ένα σύνδρομο που πάσχει 9 στις 10 κατοίκους του Λος Άντζελες. Αλλά γενικά η Ριάνα έχει ξεφύγει εντελώς.Ξεκινώντας από την ανάγκη της να ανεβάζει καθημερινά προκλητικές φωτό της στο twitter και συνεχίζονταςμε την πρόσφατη έντονη διαμάχη της με την βρετανική εφημερίδα Sun.
Τα πράγματα είναι τόσο άσχημα (όπως αποδυκνύει και η συγκεκριμένη εμφανισή της, η πιο προκλητική από όλες όσες έχει κάνει μέχρι τώρα) που ο φίλος και μανατζέρ της Τζέι Ζ αναγκάστηκε να παρέμβει και να την διατάξει να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης αμέσως. Απειλώντας της, αν δεν τον ακούσει, να την απολύσει.


http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger