E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σε σεξι φωτογραφηση η Γεωργια Σαλπα

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012


Η ψηφισμένη ως 5η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο -και εξαιρετικός χαρακτήρας, αν την γνωρίσεις από κοντά- χάρισε στους 183.000 followers της μια εικόνα από το παρασκήνιο της νέας της φωτογράφησης για το FHM. Μπόνους το λιγωτικό βίντεο.
«Πάρτε μάτι την φωτογράφηση μου για το εξώφυλλο του FHM.Υπέροχος καιρός, διασκεδαστικό shooting». Αυτό ήταν το tweet της ανερχόμενης Ελληνοιρλανδέζας μοντέλας, που μόλις παρουσίασε και την νέα της συλλογή με ψεύτικα νύχια και ψεύτιεκς βλεφαρίδες.
Το 27χρονο μοντέλο μοντέλο, η φήμη του οποίου γιγαντώθηκε φέτος μετά την συμμετοχή της στο Celebrity Big Brother, μόλις επέστρεψε από διακοπές στην Ισπανιά (μαζί με τον εκατομυριούχο συντροφό της). Κάθε λεπτό των οποίων καταγράφηκε διεξοδικά από τους παπαράτσι που της την είχαν στημένη.
Όσον αφορά τις προκλητικές πόζες που της ζητούν να πάρει κατά την διάρκεια των φωτογραφήσεων, έχει δηλώσει στην Belfast Telegraph «Κάποιες είναι πολύ γελοίες, αλλά δεν με πειράζει. Περνάω καλά. Και δεν παίρνω τον εαυτό μου πολύ στα σοβαρά».
Κάτι που αποδυκνύει και το παρακάτω βίντεο που ανέβασε το FHM στο σάιτ του, από το παρασκήνιο μιας προηγούμενης φωτογραφησής της. 

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger