E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 13 Ιουνιου 2012

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με πιο θετική διάθεση και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το σύντροφό σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις της σχέσης. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω, αλλά διεκδίκησε διακριτικά ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια. Ταυτόχρονα, θα βελτιωθεί και η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, θα έχεις πολύ δύναμη να ανταπεξέλθεις στα πάντα και να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με την μέρα θα βελτιώνονται τα οικονομικά σου, να κινηθείς ανάλογα.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους και δίκαιους τρόπους. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι το χρόνο σου, ώστε να σταθείς δίπλα τους τώρα που σε έχουν ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, αν είσαι Ταύρος. Καλό θα είναι όμως μην επαναπαυτείς, γιατί όλο και κάτι μπορείς να κάνεις, για να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Εάν είσαι ελεύθερος, μια καινούργια γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε κάνει να ξεχαστείς, από όλα αυτά που σε προβληματίζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Η ημέρα, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο, προσφέρεται για να διορθώσεις αρκετά οικονομικά λάθη του παρελθόντος, αλλά και κάποια ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη. Δεν ευνοούνται όμως τα συμβόλαια και οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητη περιουσία. Καλύτερα να αποφύγεις τέτοιου είδους ασχολίες.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν σήμερα από τα αδιέξοδα που έχεις μπει. Έχεις την εύνοια των άστρων και ιδιαίτερα του Ήλιου από το ζώδιό σου, που σήμερα πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε κουράζουν και να ανανεώσεις το χώρο της δουλειάς σου. Η οικογένεια σου θα σε χρειαστεί κοντά της και εσύ με την σειρά σου, φρόντισε να έχεις χρόνο για να της σταθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα ερωτικό θα είναι το κλίμα της σημερινής ημέρας για εσένα και το σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, γι’ αυτό πάψε να γκρινιάζεις και να παραπονιέσαι ότι δεν ασχολείται μαζί σου. Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο και θα περάσεις υπέροχα. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα και η μοναξιά είναι η μόνιμη παρέα σου, μην πτοηθείς και ετοίμασε το προαναφερθέν δείπνο για εσένα και τους φίλους σου… Και έτσι μια χαρά θα περάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα στη δουλειά σου φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία κάποιων ζητημάτων, που σας απασχολούν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Οι επιλογές σου πρέπει να βασίζονται στη λογική και όχι στις καταναλωτικές επιθυμίες σου, που αν τις ακολουθήσεις, θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση.



Καρκίνος
22/6-22/7

Οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε οι εξελίξεις να έρθουν αρμονικά και προς όφελός σου, αγαπητέ Καρκίνε. Ο Ερμής από το ζώδιό σου είναι σύμμαχος και θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν σιγά σιγά να επιτυγχάνονται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν και ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου και να μην φέρεις στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος. Σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά και να είσαι προκατειλημμένος. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις μία ουσιαστική επικοινωνία και να βρεις λύσεις. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να ασχοληθείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Άλλωστε ο χρόνος της μοναξιάς σου είναι άπλετος…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις αρκετή κούραση εξ’ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έχεις, φίλε Καρκίνε. Κάνε ένα σωστό προγραμματισμό, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και μην πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Με το να αγχώνεσαι δεν βγαίνει τίποτα και πρώτα από όλα δεν είσαι αποδοτικός. Μην απαντήσεις σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, πριν εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες.


Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα δώσεις αρκετή έμφαση στην προσωπική σου ζωή και παράλληλα θα πρέπει να φανείς συνεπής και υπεύθυνος στον εργασιακό σου χώρο, ώστε να επωφεληθείς και οικονομικά. Απόφυγε με κάθε τρόπο να δείξεις στους άλλους τις αδυναμίες σου και γενικά επιμελήσου την κοινωνική σου εικόνα, μένοντας μακριά από λάθος παρέες και κακόβουλα άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα αυξήσει την επικοινωνία σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν, φίλε Λέων. Να είσαι ανοιχτός απέναντι στο σύντροφό σου και μην φοβηθείς να πεις τα πράγματα ως έχουν. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά, βρες χρόνο να ασχοληθείς με τους φίλους σου και μη να σκέφτεσαι συνεχώς τρόπους να αποκατασταθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό, για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Οι ιδέες σου φαίνεται πως αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της πραγμάτωσης και αυτό σε εμψυχώνει να προχωρήσεις παρακάτω. Τα οικονομικά σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.




Παρθένος
24/8-22/9

Από σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να τελειώνεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε κάποιες αλλαγές, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, ίσως να έχεις πολλές υποχρεώσεις, που δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στη σχέση σου. Βάλε πρόγραμμα, ώστε να βρεις τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθείς και με το σύντροφό σου, γιατί πολύ σύντομα θα βρει την συμπαράσταση που χρειάζεται αλλού. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η ημέρα είναι καλή για να ξεκουραστείς και να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου μπορεί να δεχτείς προτάσεις, φίλε Παρθένε, αλλά πριν απαντήσεις, δες τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που έχεις και αν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις ολοκληρωτικά σε νέες αρμοδιότητες. Μην αναλαμβάνεις περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορείς, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς σωματικά. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά αλλού, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου για κανέναν λόγο, αλλά φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Άλλωστε, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα είναι πολύ έντονος και θα οδηγήσει τη σχέση σου σε ευχάριστα μονοπάτια. Μην κωλύεσαι να αποκαλύψεις στο σύντροφό σου τις προθέσεις σου και φρόντισε να χαλαρώσεις. Εάν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, διατήρησε μία ανοιχτή στάση απέναντι στα νέα άτομα που έχουν μπει στη ζωή σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου καταρχήν, να γνωριστείτε καλύτερα. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να προκύψει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Κάποια άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις, χωρίς να το θέλουν. Στα οικονομικά, θα δεχτείς ενδιαφέρουσες προτάσεις και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε τα έξοδα και βάλε προγραμματισμό.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα οι επικοινωνίες σου βελτιώνονται αισθητά, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν και έχουν μείνει στην μέση. Η ενέργεια που θα έχεις θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, για να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός σου ίσως να κάνει σήμερα το σύντροφό σου να νιώσει άβολα, φίλε Σκορπιέ. Εξήγησε του τις προθέσεις σου, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με τη μοναξιά, είναι καιρός να την αποχωριστείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν να πλησιάσεις και να μιλήσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα στη δουλειά σου θα αναγκαστείς να κάνεις κάποια πράγματα, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η περίοδος σε ευνοεί στα σχέδια ή τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μέχρι να γίνει αυτό όμως, πρέπει να είσαι συγκρατημένος και συνεπής στις υποχρεώσεις σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων, αγαπητέ Τοξότη. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματιστείς καλύτερα και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, να ξέρεις ότι μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, θα μπορέσεις να κάνεις τώρα ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από μία κοινωνική εκδήλωση που θα παραβρεθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τον εκνευρισμό στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, γιατί δεν θα βγάλεις τίποτα. Προσαρμόσου στις καταστάσεις και μην επιμένεις σε πράγματα, που προς το παρόν δεν είναι εφικτά. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και οι εντάσεις στην επικοινωνία με τους γύρω σου, προβλέπεται να είναι αρκετές. Καλό είναι να δείξεις υπομονή και κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε. Καλό θα ήταν να φροντίσεις να μιλήσεις μαζί του, πριν οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να ξέρεις ότι χρειάζεται και η δική σου προσπάθεια για να φέρεις κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην περιμένεις από τους άλλους να καταλάβουν αυτό που νιώθεις, αν πρώτα δεν ανοίξεις τα χαρτιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που δεν προχωρούν ή που δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μείνε σταθερός στις ιδέες σου, όσο κι αν αυτές ακούγονται πρωτοποριακές. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Επίσης, ευνοούνται συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε σήμερα να βάλεις νέους στόχους, γιατί έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε, οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου είναι καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις τις σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, προσπάθησε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να περάσεις όμορφα, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου και έχετε αποξενωθεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμο δεσμό, ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξει την διάθεση και θα σου δώσει ελπίδα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι αρκετά καλές, για εσένα που είσαι Υδροχόος. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην αλλάξεις κάποια δεδομένα σου, αν δεν τα έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά, έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώνεις και προγραμματίσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν ανήκεις στους Ιχθείς, τόσο αν έχεις μόνιμο δεσμό όσο κι αν δεν έχεις. Στην πρώτη περίπτωση, πέρνα ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σου και χαλάρωσε βλέποντας μία ωραία ταινία και στην δεύτερη, διασκέδασε με τους φίλους σου ή δέξου μία πρόταση ενός ατόμου που σου φαίνεται ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ, τις κινήσεις και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια και συνεργασίες ευνοούνται, γι’ αυτό ασχολήσου ουσιαστικά μαζί τους και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger