E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη. Μια δύσκολη όψη! Από την Ρένα Μεντάκη.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012


Στις 31 Μαΐου σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη. Στην συγκεκριμένη όψη ο Ερμής έχει τον κυρίαρχο ρόλο, καθώς βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής του, ενώ και ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, που κυβερνάται από τον Ερμή. Έτσι, θέματα που υπάγονται στην δικαιοδοσία του Ερμή θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Εντάσεις, διαφωνίες αλλά και προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις θα είναι πιο έντονα αυτές τις ημέρες και δεδομένου ότι έχουμε μπροστά μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Όσοι σκέφτονται να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μεγάλη κίνηση στους δρόμους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας – εξάλλου και η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων – και τις πράξεις μας που μπορεί να πληγώσουν ανεπανόρθωτα τους γύρω μας. Τα ζώδια που βάλλονται περισσότερο είναι αυτά του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς).

ΕΡΜΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΡΗ: ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Κριός: Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ερμή στις 31 του μήνα, συνιστά να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στην δουλειά σου και να προσέχεις τις συναναστροφές με τους συνάδελφους σου. Ίσως είναι καλύτερα να μην «ανοίγεσαι» αυτό το διάστημα, ειδικά αν υπάρχουν άτομα που έχουν προδώσει και στο παρελθόν την εμπιστοσύνη σου. Αν διαπιστώσεις ότι κάποιοι προσπαθούν να σε μπλέξουν σε ίντριγκες και κουτσομπολιά, ίσως είναι καλύτερα να μείνεις αμέτοχος, ώστε να μην χαλάσεις την εικόνα και τη φήμη σου. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ αρνητικά σε σένα, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον, ώστε να μην δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις.
Ταύρος: Φίλε Ταύρε, τα οικονομικά αποτελούν το μόνιμο πρόβλημά σου, και οι πλανήτες που βρίσκονται εδώ και καιρό στον συγκεκριμένο οίκο του ωροσκοπίου σου, σου δημιουργούν αρκετά σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πραγματικά τι σου γίνεται. Το τετράγωνο Ερμή – Άρη που διαμορφώνεται στις 31 Μαΐου, ίσως πυροδοτήσει το θυμό σου, αφού με κάποιο τρόπο πρέπει να εκτονώσεις την συσσωρευμένη ανασφάλειά σου. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να ξεσπάσεις σε άτομα που μπορεί να μην ευθύνονται πραγματικά για τα προβλήματά σου και έτσι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, που θα είναι δύσκολο να λυθούν, δεδομένου ότι και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη συμμετέχει σ’ αυτό το τετράγωνο και μάλιστα με ανάδρομη πορεία. Προσπάθησε λοιπόν να δείξεις ψυχραιμία και διατήρησε την υπομονή σου. Σύντομα τα προβλήματά σου θα λυθούν οριστικά.
Δίδυμοι: Φίλε Δίδυμε, με τρεις πλανήτες στο ζώδιό σου, είναι φυσικό να νιώθεις ότι τρέχεις και δεν φτάνεις, προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Θα πρέπει ωστόσο να περιορίσεις το άγχος σου, αφού στις 31 Μαΐου με το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Άρη, οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν περισσότερο και μόνο με ηρεμία και νηφαλιότητα θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επιπλέον, η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με φίλους και γνωστούς που έχεις να δεις καιρό, θα σε ωθήσει να προγραμματίσεις μια συγκέντρωση στο σπίτι σου και να καταναλώσεις όλη την ενέργειά σου στην καθαριότητα, την τακτοποίηση, την μαγειρική, πράγματα που μπορεί να σε κουράσουν από τη μία, θα σου αφήσουν όμως μια αίσθηση ικανοποίησης στο τέλος. Εξάλλου, ενόψει της τριήμερης αργίας, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς.
Καρκίνος: Αγαπητέ Καρκίνε, η καριέρα σου βρίσκεται ακόμα στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σου, ενώ το μυαλό σου συνεχώς αναζητά ιδέες για το πώς μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 Μαΐου, θα γίνει αιτία να έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα με τα οποία θα ανταλλάξεις απόψεις και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες που φαίνεται να εμποδίζονται από την έλλειψη οικονομικών πόρων. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να απευθυνθείς σε φίλους και γνωστούς που μπορούν να σου κάνουν μια μικρή εξυπηρέτηση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψεις τα σχέδιά σου που μπορεί να φανούν υπερβολικά ή να προκαλέσουν δυσπιστία. Στον αισθηματικό τομέα, πολλοί Καρκίνοι θα δημιουργήσουν μια κρυφή σχέση.
Λέων: Αγαπητέ Λέοντα, η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον τομέα των οικονομικών σου, σου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, και το τετράγωνο που σχηματίζει στις 31 Μαΐου με τον Ερμή, είναι πολύ πιθανό να σε αποπροσανατολίσει για λίγο από τους στόχους σου. Δεδομένου ότι είσαι λάτρης της απόδρασης και της διασκέδασης, ίσως είχες στο μυαλό σου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, ενόψει της αργίας του Αγίου Πνεύματος, αλλά βλέπεις τα σχέδιά σου να χαλάνε από την έλλειψη χρημάτων. Παρόλα αυτά, υπάρχουν φίλοι που είναι πρόθυμοι να φτιάξουν την διάθεσή σου ή ακόμα και να «τσοντάρουν» προκειμένου να μην στερηθούν την παρέα σου. Μένει σε σένα να αποδεχτείς την πρόσκλησή τους και να αφήσεις κατά μέρος τους εγωισμούς.
Παρθένος: Φίλε Παρθένε, δύσκολα τα πράγματα για σένα, που βρίσκεσαι στο στόχαστρο του Άρη εδώ και αρκετό καιρό. Στις 31 Μαΐου μάλιστα, σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ερμή, προκαλώντας πάσης φύσεως προβλήματα στον τομέα της καριέρας σου. Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις ότι πολλές καταστάσεις ξεκινούν από μέσα σου, αφού η ανασφάλειά σου σε κάνει να αναβάλλεις πρωτοβουλίες, από τον φόβο της αποτυχίας. Εκείνο λοιπόν για το οποίο θα πρέπει να αγωνιστείς περισσότερο αυτό το διάστημα, είναι το να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να πάρεις τα «πάνω» σου, προκειμένου να διεκδικήσεις αυτά που μπορείς πραγματικά να κατακτήσεις. Επιπλέον, το γεγονός ότι τώρα μπορεί να αποκαλυφθούν οι εχθροί σου, θα σε προφυλάξει από άστοχες ενέργειες.
Ζυγός: Αγαπητέ Ζυγέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 του μήνα, μπορεί να αποδειχθεί αρνητικό για τις σχέσεις σου, αλλά θετικό για την προσωπική σου εξέλιξη. Ίσως μέσα από διάφορα γεγονότα, διαπιστώσεις ότι μια σχέση που θεωρούσες σημαντική μέχρι τώρα, στην πραγματικότητα δεν σου προσφέρει τίποτα, και αυτό σου ανοίξει τον δρόμο για κάτι καλύτερο. Μια μικρή απόδραση ενόψει του τριημέρου, θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεωθείς, αλλά και να κάνεις γνωριμίες, που θα επηρεάσουν θετικά τη ψυχολογία σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι πραγματικά έλκεις το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών. Αν πάλι αποφασίσεις να μείνεις με τον σύντροφό σου, ώστε να του δώσεις μια τελευταία ευκαιρία, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις μια θετική στροφή στη συμπεριφορά του.
Σκορπιός: Φίλε Σκορπιέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σου Άρη στις 31 Μαΐου, πρόκειται να δημιουργήσει μια αναταραχή στα οικονομικά σου, κυρίως αν υπάρχουν χρέη και οφειλές σε εκκρεμότητα. Θα πρέπει λοιπόν τώρα να βρεις τον τρόπο να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις, στις οποίες θα μπορέσεις να ανταποκριθείς, ώστε να απαλλαγείς από αυτό το άγχος. Θα πρέπει επίσης να προσέξεις περισσότερο το φιλικό σου περιβάλλον, στο οποίο υπάρχουν άτομα που δεν είναι φερέγγυα. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια δυσάρεστη αποκάλυψη να γίνει αιτία να διακόψεις οριστικά μια φιλική σχέση. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γεννηθεί και μια νέα φιλία ή ακόμα και ένας έρωτας, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Τοξότης: Φίλε Τοξότη, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 Μαΐου, είναι πιθανό να σου προκαλέσει προβλήματα, τόσο στις σχέσεις σου όσο και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ίσως το γεγονός ότι η δουλειά σου απορροφά όλο το ενδιαφέρον σου το τελευταίο διάστημα, προκαλέσει τη δυσφορία του συντρόφου σου και αρχίσει να σου εκφράζει τα παράπονά του. Από την άλλη, η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον τομέα της καριέρας σου, απαιτεί πραγματικά να εντείνεις τις προσπάθειές σου, οπότε δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής. Ωστόσο, ίσως μπορείς να εκμεταλλευτείς το ερχόμενο τριήμερο, ώστε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου ή ακόμα και να προγραμματίσεις μια ρομαντική απόδραση, που θα καθησυχάσει τις ανασφάλειές του.
Αιγόκερως: Αγαπητέ Αιγόκερε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 Μαΐου, δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό για σένα. Αντίθετα, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο συστηματικά με κάποιες λεπτομέρειες της εργασίας σου και να αναζητήσεις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Αυτές τις μέρες θα μπορέσεις συγκεντρώσεις αρκετές πληροφορίες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να προμηθευτείς τον κατάλληλο εξοπλισμό, που θα διευκολύνει περισσότερο την απόδοσή σου ή θα αυξήσει την πελατεία σου. Επίσης, ένα ενημερωτικό ταξίδι στο εξωτερικό ίσως σου προσφέρει κάποιες εναλλακτικές λύσεις, που θα σου φανούν χρήσιμες. Αν μάλιστα καταφέρεις να συνδυάσεις αυτό το επαγγελματικό ταξίδι μαζί με οικογενειακές διακοπές, θα είναι ακόμα καλύτερα.
Υδροχόος: Φίλε Υδροχόε, οι πλανήτες που βρίσκονται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε καλούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τον έρωτα. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία και τον ψυχισμό σου. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στις 31 του μήνα, σου δημιουργεί την επιθυμία να το «παρακάνεις», με αποτέλεσμα να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα και να ξεφύγεις εντελώς από τον προϋπολογισμό σου. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα στον οικονομικό τομέα, και τώρα που τα πράγματα έχουν αρχίσει να στρώνουν, θα πρέπει να αποφύγεις τα ίδια λάθη. Εξάλλου, η καλή παρέα και η καλή διάθεση είναι αρκετά, για να δημιουργήσεις μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.
Ιχθείς: Φίλε Ιχθύ, σίγουρα ο Άρης σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα και έχει επιφέρει μεγάλες ανατροπές στις σχέσεις σου. Ωστόσο, χρειάζεται να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα, αφού στις 31 Μαΐου το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή, έρχεται άλλη μια φορά να ταράξει τα νερά. Η ψυχραιμία και η κατανόηση είναι τα όπλα με τα οποία θα αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν. Αν νιώθεις ότι ο σύντροφός σου είναι πιεσμένος από επαγγελματικά ή οικονομικά προβλήματα, ίσως θα πρέπει να του συμπαρασταθείς περισσότερο και να μην προβάλλεις κι εσύ παράλογες απαιτήσεις. Με λίγη καλή προσπάθεια, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα ή τουλάχιστον να μην τα αφήσεις να κλονίσουν τη σχέση σου.

Πηγή: Myastro.gr
Από την αστρολόγο
 Ρένα Μεντάκη.
Blog
 astroprovlepsis.blogspot.com
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger