E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το κορίτσι του Ντι Κάπριο ντύνεται μαζορέτα για χάρη του Σάντλερ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012


Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της έκανε σήμερα η Έριν Χέδερτον, Άγγελος της Βικτόρια και μόνιμη σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, γυρίζοντας την πρώτη της σκηνή για την κωμωδία του Άνταμ Σάντλερ με τίτλο Grown Ups 2. Πιο σέξι, πεθαίνεις.
Μετά την Μπρούκλιν Ντέκερ, στην οποία ο Άνταμ Σάντλερ «χάρισε» τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο πέρυσι απέναντι στην Τζένιφερ Άνιστον στο Just Go with it, ήρθε η σειρά μιας ακόμη Αμερικανίδας σουπερμόντελ να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γενναιόδωρο «θείο Άνταμ».
Συγκεκριμένα η Έριν Χέδερτον, μόνιμη σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τον περασμένο Δεκέμβριο, μόλις γύρισε σήμερα την πρώτη της σκηνή για το σίκουελ του Grown Ups.
Μην φανταστείτε ότι απαγγέλλει κανένα μεγάλο μονόλογο.
Απλά, όπως βλέπετε, φοράει μια στολή μαζορέτας, παίρνει ένα σαπούνι και αρχίζει και πλένει το αυτοκίνητο του χαρακτήρα του Άνταμ Σάντλερ.
Μάλιστα η 23χρονη ήταν τόσο ενθουσιασμένη από την πρώτη της κινηματογραφική εμπειρία, που τουίταρε στην εταιρία παραγωγής «Αν θέλετε ποτέ κάποια να σας πλύνει οτιδήποτε, ξέρετε σε ποια να έρθετε».
Με την παραγωγή να τουιτάρει ως απάντηση μια από τις φωτό που βλέπετε, γράφοντας «Δεν χρειάζεται περιγραφή. Απολαύστε την Έριν Χέδερτον στον πρώτο της ρόλο».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τους Άνταμ Σάντλερ, Κέβιν Τζέιμς, Κρις Ροκ, Ντέιβιντ Σπέιντ και Σάλμα Χάγιεκ, στο σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας θα εμφανιστεί και ο λυκάνθρωπος του Twilight, Τέιλορ Λότνερ.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger