E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 31 Μαΐου 2012

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Θετική θα είναι σήμερα η ημέρα για την προσωπική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, καθώς η Σελήνη πραγματοποιεί θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τους Διδύμους και σου προσφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάς στο μέγιστο βαθμό. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν, αλλά και σε εμπιστεύονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα με το σύντροφό σου, που θα σας ανανεώσει και τους δυο. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα, ώστε να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μην παραλείψεις να βγεις έξω το βράδυ, γιατί θα έχεις πολλές πιθανότητες να μετατρέψεις μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Κριέ, θα έχεις επιτυχία και καταξίωση, έπειτα από πολύ καιρό που παλεύεις να το πετύχεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν πολλά θέματα που έχεις “ξεχάσει” να τακτοποιήσεις, αλλά με λίγη καλή διάθεση και την σχετική οργάνωση στην τσέπη σου, θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις μια και καλή μαζί τους.




Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, ασχολήσου σήμερα λίγο πιο σοβαρά με τα δικά σου άτομα, που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε, υπάρχουν πάντα και οι φίλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και, με την Σελήνη από τον Ζυγό να πραγματοποιεί θετική όψη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην διστάσεις να δεχτείς μία πρόσκληση, που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Τα οικονομικά σου, θα συνεχίσουν να αποτελούν αιτία έντονου άγχους. Βέβαια, έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Δίδυμε, χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και προπάντων να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγώνεις με τις καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Το σημαντικότερο είναι να αποφύγεις τις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, φίλε Δίδυμε, αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο, μπορείς να λύσεις πολλές διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου. Αν ανήκεις ακόμη στους αδέσμευτους Διδύμους, φρόντισε να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου, τώρα που μπορείς! Βγες έξω, διασκέδασε και σίγουρα κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι Δίδυμοι σήμερα θα έχετε μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Πρέπει λοιπόν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κινηθείς μεθοδικά, αν θέλεις να βρεις λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις τώρα συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδα σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα αποκτήσεις καλύτερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες, πιο γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια, που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητα σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισε την και δες στις καταστάσεις με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να μην βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στο σύντροφό σου, που δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν. Άλλαξε το γρηγορότερο δυνατόν τακτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις, που μπορεί να αφορούν σε μελλοντικά σχέδια, τα οποία καθυστερούν. Μίλα με τους συνεργάτες που είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή και θα δεις ότι μεταξύ σας μπορούν να βρεθούν λύσεις, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ωστόσο, μην πάρεις σήμερα οριστικές αποφάσεις, που αφορούν στην πορεία της δουλειάς. Οικονομικά, πρέπει να κάνεις οικονομία, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Λέων
23/7-23/8

Αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, για να σε επηρεάσουν αρνητικά, αγαπητέ Λέων, αν βέβαια το επιτρέψεις. Μην δώσεις λοιπόν το περιθώριο σε τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία, που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα, όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, φίλε Λέων, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από την μεριά του συντρόφου σου, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που ακόμη επιμένεις να είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι αν κρατάς μια αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, δεν θα καταφέρεις να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Άλλαξε τακτική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα, αν είσαι Λέων. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και ανεπανόρθωτες συγκρούσεις. Επίσης, απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε να μπεις σε μια διαδικασία αυτογνωσίας και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα στοιχεία, που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου. Μη εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια θετική ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, γιατί είναι προσωρινές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφος σου είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει, φίλε Παρθένε, γι’ αυτό φρόντισε να του μιλήσεις για όλα όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίσουν, ώστε να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος στη ζωή, πρέπει να αλλάξεις γρήγορα και άμεσα τις τακτικές που ακολουθείς, για να γνωρίσεις το άτομο, που θα μπορεί να σταθεί επάξια στο πλάι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα είναι ήρεμα και θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου. Εάν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, όσον αφορά στις αρμοδιότητες σου, ζήτησε τη βοήθειά τους και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου, θα πρέπει να τα δεις με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.





Ζυγός
23/9-22/10

Φίλε Ζυγέ, σήμερα ρίξε τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε, με ηρεμία και ψυχραιμία, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. Μια συζήτηση με τα δικά σου άτομα, θα σου έκανε καλό. Και αν δεν είναι διαθέσιμα, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους, που θα μπορούσαν να σου φέρουν αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου, για να σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου, φίλε Ζυγέ. Μην τον απομονώνεις από τη ζωή σου και συζήτα μαζί του όλα όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, κράτησε όλα όσα σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και μην τα λες σε άτομα, τα οποία ακόμη δεν σου έχουν αποδείξει ότι μπορείς να τα εμπιστεύεσαι. Οι ιδέες σου θα είναι όντως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και την κατάλληλη στιγμή, θα μπορέσεις να τις προωθήσεις στους ανωτέρους σου. Οικονομικά, κινήσου με σύνεση, γιατί αλλιώς πολύ γρήγορα θα μείνεις ταπί και ψύχραιμος.





Σκορπιός
23/10-22/11

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων σου, γι’ αυτό μην την επιλέξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, φίλε Σκορπιέ. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό, για να πλησιάσεις το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Σκορπιός. Πρέπει να ξεμπερδέψεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί πολύ γρήγορα σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις, οι οποίες θα είναι πολύ συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις αρκετά τα έσοδά σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Η Σελήνη σήμερα κινείται στον Ζυγό και αυτό, φίλε Τοξότη, θα σε κάνει δημιουργικό, αλλά και νευρικό κάποιες στιγμές. Επίσης, μπορεί να κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες και αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί τον κίνδυνο συγκρούσεων. Να είσαι διαλλακτικός, ακόμη και αν κινδυνεύουν να ναυαγήσουν οι επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Τοξότης, προσπάθησε να δώσεις και εσύ περισσότερη αγάπη στον σύντροφό σου, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην αφήσεις τρίτα άτομα να μπουν στη σχέση σου και φρόντισε να την προστατεύσεις με κάθε τρόπο. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε ευχάριστα νέα, από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον χώρο της δουλειάς σου, φίλε Τοξότη, μην αφήσεις κάποιους συναδέλφους σου να σε εκμεταλλεύονται, είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά, και σε καμία περίπτωση μην καταφεύγεις σε πλασματικές πραγματικότητες από άμυνα. Στο χέρι σου είναι να πας καλύτερα και να προωθήσεις την καριέρα σου. Τα έξοδά σου αρχίζουν να αυξάνονται και έτσι δεν έχεις τρόπους να τα καλύψεις. Κάνε την απαραίτητη οικονομία, για να τα βγάλεις πέρα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Αιγόκερε. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλα με τα δικά σου άτομα, για να διαλευκάνεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα, που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική, φίλε Αιγόκερε, και θα κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να εκδηλωθούν και προκαλέσεις άσχημο κλίμα μεταξύ σας, λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να περιμένετε μια πρόσκληση, από ένα άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα με καλή θέληση και με σωστό προγραμματισμό, θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις εύκολα τα θέματα που έχουν μείνει πίσω και σε καθυστερούν. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιων συνεργατών σου και να μοιραστείτε τις αρμοδιότητες σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Πάρε ξανά στα χέρια σου τις υποθέσεις εκείνες, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί μπορεί να γίνουν αποκαλύψεις, που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, εάν αντιμετωπίσεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα. Πρέπει να είσαι πιο ανοιχτός απέναντί του και να μην του γκρινιάζεις συνεχώς. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μια είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει και ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αρκεί να μην δώσεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Να εμπιστευτείς την κρίση σου και να μην παρασυρθείς από το συναίσθημά σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις, γιατί με τον Ερμή να κινείται στους Διδύμους και να πραγματοποιεί θετική όψη με την Σελήνη από τον Ζυγό, έχεις πολλές πιθανότητες να αυξήσεις τα έσοδά σου.





Ιχθείς
20/2,20/3

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Η σημερινή Πέμπτη είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, γιατί ίσως σε κάποια θέματα να έχουν καλύτερη και ορθότερη κρίση από την δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και να οργανώσεις ένα ρομαντικό βράδυ για δύο. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, πρέπει να γνωρίζεις ότι η συμπεριφορά σου πρέπει να αλλάξει, ώστε να φαίνεσαι πιο διαθέσιμος, αν θέλεις να προχωρήσεις σε μια αξιόλογη, νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Ιχθύ, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα, σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger