E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ρώσος εκατομμυριούχος έκανε σαΐτες από χαρτονομίσματα και τα πετούσε από το παράθυρο του!

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012


Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, μπορεί πρόσφατα να έχασε δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο ο λιγότερο γνωστός Ρώσος ομόλογός του...

είναι το ίδιο πρόθυμος στο να… πετάει τα λεφτά του.

Ο εκατομμυριούχος Pavel Durov – ιδρυτής του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου της Ρωσίας, ονόματι VKontakte – απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να φτιάχνει σαΐτες από χαρτονομίσματα και να τα πετάει από το παράθυρο του γραφείου του. Όπως ήταν αναμενόμενο, ένα μεγάλο πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε κάτω από το κτίριο της εταιρίας, στην Αγία Πετρούπολη.

Οι συνάδελφοι του 27χρονου παρακολουθούσαν χαμογελαστοί την αντίδραση του κόσμου, ωστόσο το αρχικά ακίνδυνο περιστατικό μετετράπη σε δημόσιο μακελειό. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούσαν τι συνέβαινε, τόσο περισσότεροι προσπαθούσαν να πιάσουν τα δωρεάν χρήματα, με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετοί καυγάδες στο δρόμο.

«Ξαφνικά οι άνθρωποι αντέδρασαν σαν ζώα. Χτυπούσε ο ένας τον άλλον, έσπασαν μύτες και ανέβαιναν ακόμα και πάνω στα φανάρια – Ακριβώς όπως οι πίθηκοι», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Συνολικά, υπολογίζεται ότι ο Durov ξόδεψε πάνω 1.600 ευρώ για την «διασκέδαση» του. Ο ίδιος δήλωσε ότι απλά ήθελε να δημιουργήσει μια εορταστική ατμόσφαιρα στη πόλη.

Ο Pavel Durov είναι ο δημιουργός και κάτοχος του κοινωνικού δικτύου Vkontakte, το οποίο διαθέτει περίπου 120 εκατομμύρια χρήστες. Η περιουσία του 27χρονου υπολογίζεται στα 195 εκατομμύρια ευρώ.








tromaktiko
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger