E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια είναι η ξανθιά των media... που έχει εραστή... εν γνώσει του άνδρα της!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Εκείνη όμορφη, ξανθιά, χυμώδης και ασχολούμενη με τα media αν και ο σύζυγός είναι έμπορος. Εκείνος... εύστροφος, γοητευτικός, επίσης από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης και με λατρεία στο γυναικείο φύλλο!


Ο άνδρας ήταν εδώ και καιρό εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της ξανθιάς αλλά και από την εν γένει παρουσία της. Ο γάμος της... δεν τον εμπόδιζε να την «κατακτήσει»! Έτσι εδώ και καιρό οι δυό τους αποτελούν ζευγάρι, και μάλιστα... με την άδεια του συζύγου! Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές (στο χώρο εργασίας τους) ο σύζυγος της κυρίας πληροφορήθηκε για την «κρυφή της σχέση» αλλά αποφάσισε... να κάνει υπομονή! Άλλωστε τέτοιες συμπεριφορές παντρεμένων ανδρών ή γυναικών δεν θεωρούνται στις μέρες μας... πρωτοφανείς! Δεν γνωρίζουμε αν και στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αφού η κυρία ισχυριζόταν πάντα πως τον είχε... κορώνα στο κεφάλι της, έστω και αν κάποιες στιγμές μιλούσε υποτιμητικά για εκείνον θεωρώντας τον εαυτό της... hi class!

Όσο για τον άνδρα; Είναι βέβαιο πως πέτυχε διάνα, απολαμβάνοντας τον έρωτα της εντυπωσιακής ξανθιάς.

Στον χώρο εργασίας πάντως της κυρίας... ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και αυτή... κρυφό καμάρι! Όλοι έμαθαν για το «αμόρε» της, τον έρωτά της! Εκείνη πάντως... μια χαρά τα καταφέρνει! Και στο σπίτι αγαπημένοι... και στο κρεβάτι της ικανοποιημένη!


http://www.dete.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger