E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτές είναι οι 5+1 Ελληνίδες για τις οποίες θα χυθεί πολύ… μελάνι!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012


 
Πέρα από τις Ελληνίδες που γνωρίζουμε πολύ καλά, υπάρχουν και κάποιες νέες, που «μπήκαν» με αρκετό «θόρυβο» στην επικαιρότητα και αναμένεται να μας απασχολήσουν και το 2012. Στις παρακάτω 5+1 Ελληνίδες ποντάρουμε πως το 2013 θα διαβάσουμε άφθονες ειδήσεις για αυτές.

Βούλα Παπαχρήστου
Η αθλήτρια που, αντί να βρίσκεται στο ταρτάν του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, έβλεπε τους αγώνες από το σαλόνι της, λόγω ενός ρατσιστικού tweet. Μάλιστα, το αμερικανικό περιοδικό TIME, στη λίστα με τα 10 χειρότερα tweets παγκοσμίως για το 2012, το τοποθέτησε στη 2η θέση! Χωρίς να έχει την παραμικρή συμμετοχή, χωρίς να έχει δώσει μια συνέντευξη, παρά μόνο κάποιες αποσπασματικές δηλώσεις, η 24χρονη αθλήτρια κατάφερε να απασχολήσει και τις μεσημεριανοαπογευματινές εκπομπές, λόγω… έρωτα. Ο πρώην της βρήκε την ευκαιρία να μοιραστεί τον πόνο του για το χωρισμό τους και να επιβεβαιώσει όλες εκείνες τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
Το 2013 έρχονται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Γκέτεμποργκ, το πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. Εκεί μάλλον, στο δικό της γήπεδο, θα θελήσει η άλτρια του τριπλούν να δώσει κάποιες απαντήσεις!

Μαρία Σαράφογλου
Η μετεγγραφή – έκπληξη από τη ΝΕΤ στο MEGA ήταν αρκετή για να προκαλέσει ένα κυκεώνα δημοσιευμάτων. Η Μαρία Σαράφογλου, μέσα σε ένα βράδυ, έγινε το φαβορί για να αντικαταστήσει την Όλγα Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Η παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Αντώνη Αλαφογιώργο και μητέρα του Δημήτρη, φαντάζει ως το «αντίπαλο δέος» της Όλγας Τρέμη. Και όταν οι δύο δημοσιογράφοι βρίσκονται δίπλα δίπλα, σε κάποιο «παράθυρο», οι… συνομωσιολόγοι παρακολουθούν με «κομμένη την ανάσα» και την παραμικρή τους γκριμάτσα. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ήθελε την ανανέωση του συμβολαίου της Όλγας Τρέμη με το κανάλι των Μεσογείων να περνάει από 40 κύματα. Θα είναι η Μαρία Σαράφογλου η επόμενη παρουσιάστρια του πρώτου σε τηλεθέαση δελτίου ειδήσεων; Είναι το πρόσωπο μέσω του οποίου θα επιχειρηθεί το «επαναλανσάρισμα» του τηλεοπτικού προϊόντος – «ναυαρχίδας» του Μεγάλου Καναλιού; Το 2013 θα φανεί…

Ανθή Σαλαγκούδη
Άλλη μια «της Μεγάλης της Θεσσαλονίκης Σχολής» παρουσιάστρια, που θα μπαίνει στα σαλόνια μας από τη ΝΕΤ. Ήδη έχουν γραφτεί για εκείνη τα «μύρια όσα» περί ανικανότητας στην παρουσίαση, κάτι που αποτελεί ρεκόρ, αφού ακόμη δεν έχει ούτε ένα λεπτό «τηλεοπτικού αέρα». Το… υπουργικό επίθετό της αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους πολέμιους, αλλά όσοι βιάστηκαν ίσως και μετανιώσουν. Εκείνη αρνείται πεισματικά να «απαντήσει» στις επιθέσεις και τα πικρόχολα σχόλια, περιμένοντας, λογικά, το δικό της momentum. Από τις φωτογραφίες και μόνο, η επιλογή δεν μοιάζει και τόσο λάθος, πάντως!
Όπως και να έχει, η 27χρονη δημοσιογράφος, που έχει προλάβει να εκλεγεί και δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, θα απασχολήσει τα media ακόμη περισσότερο, άμα τη εμφανίσει της! Θα δικαιώσει αυτούς που την επέλεξαν ή τους πολέμιούς της. Λίγη υπομονή, ακόμη…

Πηνελόπη Πλάκα
Άλλη μια Θεσσαλονικιά που κατάφερε να «γοητεύσει» το φακό και μέσα σε 6 μήνες να γίνει η μελαχρινή «ενζενί» της ελληνικής τηλεόρασης και θεάτρου. Η νεαρή με τις εντυπωσιακές φυσικές καμπύλες και με πρόσωπο που παραπέμπει σε… Πορτορικάνα, φαίνεται ήρθε για να μείνει και να καταπλήξει! Η 21χρονη μετά το «Είναι στιγμές» και τη συμμετοχή της στην ταινία του Νίκου Κούνδουρου «Το πλοίο», πρωταγωνιστεί φέτος στο θεατρικό «Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου» και ετοιμάζεται για το νέο σίριαλ του MEGA, που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αρχές του 2013, δηλαδή.
Παράλληλα, η σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των gossip στηλών και οι παπαράτσι τους κυνηγάνε για ένα τρυφερό ενσταντανέ τους! Με μπρίο, αφοπλιστικό χαμόγελο, sex appeal, έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα της για να γίνει το νέο it girl της ελληνικής σκηνής. Θα καταφέρει να αντέξει;

Θωμαή Απέργη
Έφυγε από την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Τήνο, στα 18 της. Στις αποσκευές της είχε την αγάπη της για τη μουσική, μερικά μουσικά πτυχία και μια κιθάρα. Και… μέσω Πάτρας, όπου και βρέθηκε για να σπουδάσει Φιλολογία. Ανάμεσα σε διάβασμα, μουσική και… μπάσκετ, η Θωμαή εξελίχθηκε σε μια… εξωτικά όμορφη κοπέλα.
Και το πλέον… εξωφρενικό είναι πως αυτή το λατίνο look της υποστηρίζεται και φωνητικά. Ναι, η φωνή της δεν έχει δυτικοευρωπαϊκές αναφορές. Πιο πολύ θυμίζει Κούβα και Βραζιλία, πάρα… Τήνο. Και αν ακούσεις το πρώτο της single, «What’s your name (Μια βραδιά)», λογικά θα το διαπιστώσεις κι εσύ. Μπορεί μια καλλονή να τραγουδά στην Ελλάδα της κρίσης soul, jazz, latin και να επιβιώσει; Μπορεί να μην θυμόμαστε καμία, αλλά κάποιος πρέπει να «ανοίξει» και αυτόν το δρόμο. Και η Θωμαή μοιάζει ιδανική για να το κάνει!

Ελληνίδα νοικοκυρά
Το… «καλάθι της νοικοκυράς» θα είναι για μια ακόμη χρονιά το πρώτο θέμα της επικαιρότητας, μιας και η οικονομική κρίση θα αποτελεί και για το 2013 το μεγάλο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας. Η ελληνίδα νοικοκυρά θα πρέπει να δουλέψει, να μεγαλώσει παιδιά και να φροντίσει το σπίτι της. Καλείται και φέτος να σηκώσει ένα μεγάλο βάρος, αλλά έχει αποδείξει –ιστορικά- πως θα μπορέσει και πάλι να βγάλει εις πέρας την αποστολή της!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger