E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτό είναι το «χρυσαυγίτικο» Facebook!

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012



Την δόξα του Μαρκ Ζούγκεμπερκ φαίνεται πως ζήλεψαν κάποιοι καθώς εμφανίστηκε στο διαδίκτυο η χρυσαυγίτικη έκδοση του Facebook, το «Ελληνικό» μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που απευθύνεται μόνο σε Έλληνες και Κύπριους.
Το λογότυπο του «Ελληνικό» έχει σαφή παραπομπή σε αυτό του Facebook ενώυπάρχει και το έμβλημα της Χρυσής Αυγής με τον στεφανωμένο μαίανδρο. Φυσικά ο χάρτης δεν είναι παγκόσμιος αλλά μόνο αυτός της Ελλάδας η οποία είναι χρωματισμένη με την ελληνική σημαία ενώ συμπεριλαμβάνεται και η Κύπρος.  Στην περιγραφή της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται ότι « το ελληνικό δίκτυο μας βοηθάει να μοιραζόμαστε αρχεία με όλους τους Έλληνες,αναδεικνύοντας το Ελληνικό πνεῦμα»!
Στην σελίδα ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί μέσω του email του ενώ σύμφωνα με τους όρους χρήσης επιτρέπονται μόνο τα ελληνικά ενώ οποιαδήποτε απόπειρα να γράψει κάποιος με greeklish θα σημαίνει και… αυτόματη διαγραφή του από τους διαχειριστές.
Μέσα στο ελληνικό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ο χρήστης μπορεί να έχει φίλους, να ενημερώνεται για τις ειδήσεις και τα βίντεο που αυτοί ανεβάζουν. Το pkool.gr επικοινώνησε με τη Χρυσή Αυγή η οποία διαψεύδει ότι είναι δημιούργησε τέτοια ιστοσελίδα, δεν απέκλεισε ωστόσο να έχει δημιουργηθεί από οπαδούς του κόμματος. Ωστόσο το εθνικιστικό πνεύμα και ο θηρεός του κόμματος καθιστούν σαφή την ιδεολογική προέλευσή της ιστοσελίδας.

http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger