E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σε λαθος πορτιερη «τσαμπουκαλευτηκε» ο σταρ του Αβαταρ - Εφαγε ξυλο και πηγε κρατητηριο

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012



Δαρμένος και ταπεινωμένος έφυγε από την συμπλοκή του με τον πορτιέρη του Vortex bar and grill στην Ατλάντα ο Σαμ Γουόρθινγκτον. Συγκεκριμένα όταν ο σταρ του Άβαταρ, φανερά μεθυσμένος, άρχισε να τον σπρώχνει για να μπει μέσα, εκείνος τον έσπρωξε πίσω, του έριξε σπρέι πιπεριού στα μάτια , του φόρεσε χειροπέδες και περίμενε να έρθει η αστυνομία για να τον μαζέψει.
Το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του Σαββατοκύριακου στην Ατλάντα, όπου ο Αυστραλός πρώην οικοδόμος βρέθηκε για τα γυρίσματα της περιπέτειας Ten με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο 36χρονος σταρ αφέθηκε να μυξοκλαίει για περίπου μισή ώρα στο πεζοδρόμιο. Παρακαλώντας μάταια τον πορτιέρη να του καθαρίσει τα μάτια από το σπρέι.
Αν και η αλήθεια είναι ότι εκείνος το προκάλεσε αυτό, καθώς άρχισε να φωνάζει «Είμαι πράκτορας της Δίωξης ναρκωτικών. Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω».
Ενώ στην συνέχεια ζήτησε επιτακτικά από τον βοηθό του να «φωνάξει τους πάντες» για να έρθουν να τακτοποιήσουν την κατάσταση.
Κάτι που τελικά και έγινε, αφού ο πορτιέρης δεν άσκησε τελικά μήνυση και ο Γουόρθινγκτον αφέθηκε ελεύθερος το επόμενο πρωί.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger