E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πιο σεξι απο ποτε ειναι η Κειτ Απτον στην Ιταλικη Vogue [εικονες+βιντεο]

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012


Η Κέιτ Άπτον είναι και με την βούλα το πλέον ανερχόμενο μοντέλο στον κόσμο. Κάτι που αποδεικνύει το γεγονός ότι την επέλεξε προσωπικά ο Στίβεν Μαϊζέλ (προσωπικός φωτογράφος του ζεύγους Τζολί-Πιτ) για να είναι εξώφυλλο στην ιταλική Vogue.
Μια εκλεπτυσμένη ερωμένη που δεν διστάζει να υποκύψει στις ορέξεις του συντρόφου της και να σφηνώσει τις καμπύλες τις σε μια σειρά από latex κορμάκια.
Αυτό έψαχνε να βρει ο Στίβεν Μαϊζέλ για το editorial μόδας/ αφιέρωμα στον Χέλμουτ Νιούτον που ήθελε να φωτογραφήσει για την ιταλική vogue.
Και δεν υπήρχε μοντέλο στον πλανήτη που δεν θα δεχόταν να κάνει οτιδήποτε της ζητούσε ο πλέον ακριβοπληρωμένος φωτογράφος στον κόσμο.
Εκείνος όμως προτίμησε να ρισκάρει, βάζοντας την Κέιτ Άπτον να ποζάρει για αυτόν. Ένα μοντέλο που ναι μεν είναι διάσημο για τις καμπύλες του, αλλά δεν έχει πείσει απόλυτα τον σνομπ κόσμο της haute couture ότι δικαιούται να αποκαλείται supermodel.
Το αποτέλεσμα ταυτόχρονα δικαιώνει τον φωτογράφο και εκτοξεύει την 20χρονη στην πρώτη δεκάδα των πιο περιζήτητων μοντέλων παγκοσμίως.







Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger