E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιος σκοτωσε τον Κενεντι.Η νεα θεωρια,σ΄ενα βιντεο

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012


49 χρόνια μετά από τη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου Τζον Κένεντι,το μυστήριο παραμένει. Ήταν ο Όσβαλντ ο δολοφόνος του; Και κυρίως:έδρασε μόνος του,όπως επίμονα υποστηρίζει η επίσημη αμερικανική άποψη ή υπήρχε ένα ολόκληρο σχέδιο συνωμοσίας, όπως πιστεύει σχεδόν όλος ο πλανήτης;

Μία ομάδα ιστορικών και πρώην πρακτόρων χρησιμοποίησαν τη τεχνολογία για να αποδείξουν ότι ο Lee Harvey Oswald έδρασε μόνος.



Ο ιστορικός και δημοσιογράφος Μαξ Χόλαντ, που ηγείται της ερευνητικής ομάδας δεν έχει αμφιβολία ότι ο Όσβαλντ ήταν μόνος την ημέρα της δολοφονίας.


Η ομάδα του μελέτησε το περίφημο βίντεο του Αβραάμ Ζάπρουντερ καθώς και πολλές άλλες, λιγότερο γνωστές ταινίες και δημιούργησε μία νέα αφήγηση του γεγονότος που συγκλόνισε το κόσμο. Η ομάδα θα παρουσιάσει τα ευρήματά τους στο ντοκιμαντέρ «JFK: The Lost Bullet" στο κανάλι NatGeo σήμερα Κυριακή. 

«Θα έλεγα ότι το κύριο περιεχόμενο της είναι να σπάσει τον ασφυκτικό κλοιό που η ταινία του Zapruder έχει δημιουργήσει για το τι συνέβη,» είπε ο κ.Χόλαντ στο Fox News.

Η ομάδα ανακάλυψε επίσης, ένα ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε εκείνη την ημέρα ο Robert Hughes.Σ΄αυτό φαίνετι μια σκοτεινή φιγούρα να κινείται στον έκτο όροφο της Βιβλιοθήκης του Τέξας - ένα άτομο που πιστεύεται ότι είναι Oswald.

Πιστεύεται ευρέως ότι ο Oswald πυροβόλησε τρεις σφαίρες από το όπλο του. Μια χαμένη σφαίρα στην αρχή, ένα δεύτερο χτύπημα στον Kennedy που πέρασε και χτύπησε τον Κυβερνήτη του Ντάλας Connally, και η τρίτη ήταν η μοιραία για τον Πρόεδρο.
Το FBI είχε πει ότι το όπλο θα μπορούσε να με έναν έμπειρο σκοπευτή να ρίξει τρεις φορές μέσα σε πέντε έως οκτώ δευτερόλεπτα.


Στην ταινία του Zapruder, το κεφάλι του JFK φαίνεται να κινείται προς τα πίσω μετά από το τελευταίο, μοιραίο πυροβολισμό, μια ένδειξη για μερικούς ότι μια σφαίρα τον χτύπησε στο μέτωπο.


Ερευνητές διαπίστωσαν ότι το Μάρτιο του 1963, ο Oswald, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Α.Hidell, αγόρασε ένα τουφέκι 6,5 χιλιοστών Μοντέλο Carcano δι 'αλληλογραφίας. Είναι ευρέως αποδεκτό αυτό ήταν το όπλο που σκότωσε τον JFK.
Ο κ.Χόλαντ είπε στο Fox News: «Το συμπέρασμά μας είναι ότι έριξε τρεις πυροβολισμούς σε περίπου 11 δευτερόλεπτα, που είναι πολύ εύκολο να γίνει από κάποιον με την εμπειρία του Όσβαλντ»

Δύο ώρες μετά τη δολοφονία ,ο Oswald είχε συλληφθεί και νωρίς το επόμενο πρωί είχε “χρεωθεί” με τη δολοφονία του Προέδρου.

Το πρωί της 24 Νοεμβρίου, ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης Τζακ Ρούμπι πυροβόλησε και σκότωσε τον Οσβαλντ. 

Όταν ο κ.Χόλαντ ρωτήθηκε από το Fox News εάν υπάρχουν «ιερά δισκοπότηρα» της έρευνας για τη δολοφονία JFK που ακόμα δεν έχουν διερευνηθεί , αναφέρθηκε στις φορολογικές δηλώσεις του Oswald, που δεν έχουν ποτέ κυκλοφορήσει.

Όπως και να ‘χει,αυτή η δολοφονία θα εξακολουθήσει να αποτελεί το καλύτερο θέμα για συνωμοσιολόγους.Και πάντως κανείς δεν θα μπορέσει να πείσει τη παγκόσμια κοινή γνώμη ,ότι ο Όσβαλντ,πήρε μόνος του ένα τουφέκι και σκότωσε τον αμερικανό Πρόεδρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.onalert.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger