E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Pole με... ινδικη καρυδα για Φετελ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

H Red Bull με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ έκλεισε την πρώτη σειρά της εκκίνησης στο Grand Prix Ινδίας. Μόλις πέμπτος ο Φερνάντο Αλόνσο.




Βίοι αντίθετοι για τους δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος οδηγών! Ο Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull-Renault) πήρε το καλύτερο από την ΡΒ8 και εξασφάλισε ακόμα μια πολ ποζίσιον, αυτή τη φορά στο Grand Prix Ινδίας.

Ο Φερνάντο Αλόνσο (Ferrari) πήρε ό,τι μπορούσε από την F2012, όμως αρκέστηκε στην πέμπτη θέση στην εκκίνηση, κάτι που τον φέρνει σε δύσκολη θέση ενόψει της εκκίνησης στην πίστα Budh.

Ο Φέτελ έκανε λάθος στον πρώτο γρήγορο γύρο του στο Q3, όμως στο δεύτερο πέτυχε διάνα με 1:25.283. Ο τιμέιτ του, Μαρκ Γουέμπερ επιχείρησε να τον απειλήσει, όμως ένα δικό του λάθος τον άφησε στη δεύτερη θέση.

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης βρίσκεται το δίδυμο της McLaren, ο Λιούις Χάμιλτον και ο Τζένσον Μπάτον και σε μια ενδιαφέρουσα συγκυρία, στην τρίτη βρέθηκαν ο Αλόνσο και ο Φελίπε Μάσα της Ferrari.

Ο Κίμι Ράικονεν (Lotus-Renault) και ο Σέρχιο Πέρες (Sauber-Ferrari) βρέθηκαν στις θέσεις "7" και "8". Την πρώτη 10άδα έκλεισαν ο Παστόρ Μαλντονάντο (Williams-Renault) και ο Νίκο Ρόσμπεργκ (Mercedes). Μόλις 14ος ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ (Mercedes).

Η σειρά εκκίνησης:

1.Φέτελ
2.Γουέμπερ
3.Χάμιλτον
4.Μπάτον
5.Αλόνσο
6.Μάσα
7.Ράικονεν
8.Πέρες
9.Μαλντονάντο
10.Ρόσμπεργκ
11.Γκροζάν
12.Χούλκενμπεργκ
13.Σένα
14.Σουμάχερ
15.Ρικιάρντο
16.Ντι Ρέστα
17.Κομπαγιάσι
18.Βερν
19.Πετρόβ
20.Κοβαλάινεν
21.Γκλοκ
22.Ντε λα Ρόσα
23.Καρθικέγιαν
24.Πικ


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger