E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Α. Βισση: Εσπευσμενα στο νοσοκομειο μετα απο σοβαρο ατυχημα στην πιστα!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012



Ένα σοβαρό ατύχημα είχε η Άννα Βίσση στην χθεσινή της πρεμιέρα, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα και ενώ βρισκόταν στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες της, η Άννα Βίσση ξαφνικά...
'Eπεσε από τη σκηνή! Ξαφνικά, η πίστα “άνοιξε” στη μέση, ακριβώς κάτω από τα πόδια της, και η Άννα έπεσε στο κενό. Το ύψος ήταν τουλάχιστον 1,5 μέτρο, πολύ ψηλά. Αμέσως έτρεξαν κοντά της άτομα από την ομάδα της, όμως η Άννα δεν είχε τις αισθήσεις της για τουλάχιστον 10 λεπτά. Λίγο μετά, συνήλθε και διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε -σίγουρα στα πλευρά. Σε 45 περίπου λεπτά έφθασε στο μαγαζί ένα ασθενοφόρο που την μετέφερε εσπευσμένα στο θεραπευτήριο “ΥΓΕΙΑ”
Το νυχτερινό κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο και τότε ήταν που, κατά λάθος, ένας συνεργάτης της Άννας Βίσση, ενεργοποίησε τον μηχανισμό που έκανε την πίστα να ανοίγει στα δύο. Η τραγουδίστρια τρόμαξε και δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει από μεγάλο ύψος πάνω στα ντραμς.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger