E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 27 Οκτωβριου 2012

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Η ημέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τους δικούς σου ανθρώπους, φίλε Κριέ, και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις μεταξύ σας κουβέντες, ώστε να μην τους πληγώσεις. Καλλιέργησε την υπομονή και δεν θα βγεις χαμένος. Στο χώρο της εργασίας σου, κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν αιφνίδια και θα προβληματιστείς. Καλό είναι να μην πάρεις θέση και να μην εκφέρεις άποψη, ακόμη κι αν σου ζητηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις όπως θέλεις εσύ, αγαπητέ Κριέ, ώστε να πάει καλύτερα η σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και αποδέξου την πρόσκληση ενός παλιού σου έρωτα για επανασύνδεση. Ποτέ δεν ξέρεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορεί να δεχτείς κάποιες προτάσεις σήμερα, αλλά καλό θα ήταν να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που θα σου τάξουν. Με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό επίσης από το ζώδιό σου, δεν ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα γιατί μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.






Ταύρος
21/4-20/5
Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα, φίλε Ταύρε. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, γι’ αυτό πρόσεξε να μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος δεν κερδίσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία αναπάντεχη εύνοια, που μπορεί να σου χαρίσει σημαντικά κέρδη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μείνε κοντά στο σύντροφό σου, που σε έχει ανάγκη, και μην αφήνεις να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα με τις κατακτήσεις που θα έχεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Μόνο οι αδέσμευτοι Ταύροι επιτρέπετε να ενδώσετε στα φλερτ, που θα σας πολιορκήσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό, φίλε Ταύρε. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Οι ιδέες σου τώρα αρχίζουν να βρίσκουν ανταπόκριση και θα έχεις την εκτίμηση των ανωτέρων σου, για την εργατικότητα και την πειθαρχία σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Δίδυμε, αυτό το Σάββατο. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δεν θα αγχωθείς και θα τελειώσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Τον ελεύθερο χρόνο σου, κάνε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, η ημέρα θα σου χαρίσει κάποια ερωτικά δώρα και θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Σελήνη από τον Κριό σου κλείνει το μάτι, για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αισθησιακά και ερωτικά γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, αγαπητέ Δίδυμε. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου τώρα αρχίζουν να αποκαθίστανται. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις περιττά έξοδα και μείνεις φειδωλός στην διαχείριση των χρημάτων σου.



Καρκίνος
22/6-22/7

Φρόντισε σήμερα να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα, φίλε Καρκίνε, με ό,τι κι αν έρθεις αντιμέτωπος. Προσπάθησε, με χαμηλούς τόνους, να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έρθουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα, θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Καρκίνος. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας, για την οποία νιώθεις μια ανασφάλεια. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και βγες έξω, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με όποιον βάλεις στο μάτι, ακόμη κι αν δεν σε ικανοποιεί απόλυτα. Σιγά σιγά… θα αποκαλυφθεί και θα σε ενθουσιάσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ από πριν.




Λέων
23/7-23/8

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Λέων, και πρέπει να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Μόνο η λογική και η πειθαρχία είναι ικανές να σου εγγυηθούν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή αυτό το Σάββατο, φίλε Λέων, και πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό για να την βελτιώσεις. Δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου να ανέχεται τον πεσιμισμό σου και να ακολουθεί τις έντονες ψυχολογικές σου μεταπτώσεις. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να εκφράσετε τον ερωτισμό σας πιο δυναμικά; 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα που ζητάς, μόνο αν μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.




Παρθένος
24/8-22/9

Χρειάζεσαι σήμερα λίγη παραπάνω ψυχραιμία, αγαπητέ Παρθένε, χωρίς να αγχώνεσαι προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, που δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που αφορούν ομαδικές ενέργειες και κοίτα πρώτα να διεκπεραιώσεις τις δικές σου ευθύνες και αρμοδιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα, αν είσαι Παρθένος, και για να τα βελτιώσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου, για να βρεις τρόπους που θα ανανεώσουν τον έρωτα και τη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να θυμάσαι πως το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και κάτι καλό θα έρθει σήμερα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Καλό θα είναι να μην σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Μπορείς να κάνεις μετρημένες, οικονομικές συναλλαγές.






Ζυγός
23/9-22/10

Ημέρα με πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις θα είναι αυτό το Σάββατο για εσένα, φίλε Ζυγέ. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα προκαλούσαν στασιμότητα ή σε εκνεύριζαν και να δώσεις έναν πιο ευχάριστο και δημιουργικό τόνο στην καθημερινότητα, που σε έχει κουράσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, πρέπει να δείξεις υπευθυνότητα και να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου πιο σοβαρά, ώστε να τον απαλλάξεις και να τον κάνεις να νιώσει και αυτός καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, οφείλεις να είσαι ανοιχτός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα στη ζωή σου, γιατί το μέλλον σου επιφυλάσσει κάτι καλό πολύ γρήγορα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, αγαπητέ Ζυγέ. Μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί έχεις ήδη αρκετές, και μην παρασύρεσαι από αυτά που σου τάζουν οι συνεργάτες σου, αν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις στα χέρια σου. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα επίσης. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει να βάλεις και εσύ το χεράκι σου σε αυτό.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν και φρόντισε, με οδηγό την λογική σου, να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο το σημερινό βράδυ, φίλε Σκορπιέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις καταστάσεις. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και απαλλάξου από αυτήν οριστικά. Διαθέτεις και τα προσόντα αλλά και την γοητεία, για να κατακτήσεις όποιον βάλεις στο νου σου, γι’ αυτό μην κάθεσαι άλλο μόνος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα και θα μπορέσεις επιτέλους να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, έτσι όπως τα θέλεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται.



Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή ημέρα εντείνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου, αγαπητέ Τοξότη, για διάφορες καταστάσεις που σε απασχολούν, αλλά ο Άρης από το ζώδιό σου ευνοεί την ανασυγκρότηση των δυνάμεων σου και την ενίσχυση της άμυνάς σου απέναντι στις επιθέσεις, που πιθανόν να δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, πολλά πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο, αν είσαι Τοξότης. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις ιδανική τη σχέση σου και, αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ευχαριστεί και παραμένεις μόνος σου, το αστρολογικό σκηνικό θα σου χαρίσει μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν και μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις φτιάξει, ώστε να μην χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Ο στόχος σου ήταν πάντα να εξελιχθείς και να ξεχωρίσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, και τώρα ήρθε η ώρα να αποφασίσεις ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις. Μπορείς να διαλέξεις τον εύκολο, αλλά εφήμερο δρόμο της ανάδειξης, με τον οποίο θα φτάσεις στον στόχο σου πολύ πιο γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αλλά η κορυφή που θα κατακτήσεις θα είναι ολισθηρή και πολύ γρήγορα θα χάσεις όλα όσα κέρδισες. Προτίμησε τον δύσκολο, αλλά πιο συνετό τρόπο της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας, ώστε να απολαμβάνεις με διάρκεια τα κεκτημένα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρέπει να βάλεις σήμερα τα δυνατά σου για να αποδείξεις στο σύντροφό σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνον, φίλε Αιγόκερε, γιατί η διαρκής ενασχόλησή σου με την εργασία το τελευταίο διάστημα, σε έχει απομακρύνει από κοντά του και του έχουν δημιουργήσει πολλές ανασφάλειες. Όσο για σένα, που ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, αυτό το Σαββατιάτικο βράδυ είναι ιδανικό για διασκέδαση και φλερτ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά θέματα δεν προχωρούν έτσι όπως θα ήθελες, γι’ αυτό πρέπει να κάνεις υπομονή. Στα οικονομικά, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα, όμως οικονομικές συμφωνίες και γραφειοκρατικά θέματα δεν ευνοούνται.





Υδροχόος
20/1-19/2

Υπάρχει αρκετός προβληματισμός, αγαπητέ Υδροχόε, για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και σήμερα είσαι ιδιαίτερα σκεπτικός. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και θα σε επηρεάσει άμεσα. Με γνώμονα τη λογική σου, εξέτασε τις καταστάσεις για να βρεις το καλύτερο που μπορεί να πάρεις από αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου αυτό το Σάββατο, φίλε Υδροχόε, ώστε να νιώσεις τόσο εσύ όσο και αυτός, όμορφα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, ανοίξτε τα μάτια και τα αφτιά σας και ακούστε τα θετικά μηνύματα που σας στέλνει ο Άρης από τον Τοξότη, ώστε να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και καταστάσεις, που ακόμη είναι στάσιμες. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν να σε εκνευρίζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις. Με πειθαρχία και υπομονή, θα τα καταφέρεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Έχεις πολλούς προβληματισμούς, αγαπητέ Ιχθύ, σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Θα πρέπει λοιπόν να επανεξετάσεις κάποιες τακτικές σου, αν θες να πάς ένα βήμα μπροστά. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε θέματα του παρελθόντος που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις, αν σκεφτείς και δράσεις αισιόδοξα. Μπορείς επίσης σήμερα να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η ημέρα επιφυλάσσει ρομαντικές καταστάσεις με το σύντροφό σου, γι’ αυτό άσε έξω από το σπίτι την γκρίνια και την κλάψα και αφέσου ολοκληρωτικά στα χέρια του. Αν αναζητάς την ερωτική σου ευτυχία, αλλά ακόμη δεν την έχεις βρει, ο Άρης από τον Τοξότη πραγματοποιεί σήμερα την επιθυμία σου, για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, φίλε Ιχθύ, αλλά καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες τα υπάρχοντα θέματα να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα σήμερα και απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές. Ωστόσο, φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που έχεις από το παρελθόν.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger