E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εφαρμογη στο iPad «κρυφακουει» και μας ενημερωνει.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012


Η πρώτη φωνητική και οπτική εφαρμογή για το iPad, τον υπολογιστή «ταμπλέτα» της εταιρείας Apple αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή μέσα στον Οκτώβριο. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που θα «αναλύει» τις συζητήσεις των χρηστών σε πραγματικό χρόνο και θα τους επιτρέπει, «αυτόματα», να βρίσκουν την οθόνη τους πληροφορίες σχετικές με τα θέματα που κουβεντιάζουν.
Ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να περιγραφεί ως εξής.: Αν ένας συνομιλητής αναφερθεί σε ένα νέο εστιατόριο, χάρη στην εφαρμογή, θα εμφανιστεί στην οθόνη του iPad ένας χάρτης, το μενού με τα γεύματα και οι κριτικές των επισκεπτών του συγκεκριμένου εστιατορίου. Κατά παρόμοιο τρόπο, εάν γίνεται λόγος για διακοπές, το iPad μπορεί να εμφανίσει βίντεο από τις τους τόπους αναψυχής και των τουριστικών θέρετρων.
Το πρόγραμμα «MindMeld» - το όνομα του οποίου παραπέμπει στην τηλεπαθητική τεχνική του ήρωα της γνωστής Αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς «Σταρ Τρεκ», - αναλύει τα ηχητικά σήματα που λαμβάνει από το περιβάλλον και τα μετατρέπει σε πληροφορίες. «Μπορεί να μοιάζει με επιστημονική φαντασία, αλλά λειτουργεί πολύ καλά», σχολίασε σχετικά στον Τύπο ο Τίμοθι Τάιτλ, ένας από τους συνιδρυτές του προγράμματος της εταιρίας «Expect Labs» στις ΗΠΑ.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger