E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σε ντοκιμοντερ ισχυριζονται οτι η μητερα του Ομπαμα ποζαρε γυμνη

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012



Ένα νέο ντοκιμαντέρ έρχεται να «χτυπήσει» τον Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) και την οικογένειά του, λίγο πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Το «Dreams from my Real Father» παρουσιάζει γυμνές φωτογραφίες μιας γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με τον δημιουργό του ντοκιμαντέρ, είναι η Ανν Ντάναμ (Ann Dunham), μητέρα του Αμερικανού προέδρου.
Η γυναίκα στις φωτογραφίες φοράει δερμάτινα γάντια, μπότες και έναν κορσέ, ενώ ποζάρει προκλητικά.  
Στο κέντρο του ντοκιμαντέρ βρίσκεται μια θεωρία, σύμφωνα με την οποία ο πραγματικός πατέρας του Ομπάμα είναι ο αριστερός ποιητής και κομμουνιστής ακτιβιστής Φρανκ Μάρσαλ Ντέιβις (Frank Marshall Davis). Το ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται πως ο γάμος της Ντάναμ με τον Μπάρακ Ομπάμα τον πρεσβύτερο έγινε προκειμένου να καλυφθεί η αλήθεια. Ακόμα, αναφέρει ότι ο παππούς του Ομπάμα ήταν πράκτορας της CIA.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Hollywood Reporter», το ντοκιμαντέρ, το οποίο κυκλοφορεί ιδιωτικά, έχει ήδη σταλεί σε 1 εκατομμύριο ψηφοφόρους στην πολιτεία του Οχάιο, ενώ αναμένεται να σταλούν ακόμα 2 με 3 εκατομμύρια αντίγραφα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το Tea Party βρίσκεται πίσω από το «Dreams from my Real Father». 
Ο δεξιός δημιουργός του ντοκιμαντέρ Τζόελ Γκίλμπερτ (Joel Gilbert) είπε στη Daily Mail ότι έχει «πειστικά στοιχεία» στα χέρια του, που δείχνουν ότι η Ντάναμ και ο Ντέιβις είχαν σχέση -σε αυτά περιλαμβάνονται και 30 φωτογραφίες της σε διάφορες γυμνές πόζες. Ο ίδιος ανέφερε ότι η αναγνώριση της ταυτότητας της Ντάναμ προέκυψε μετά από σύγκριση φωτογραφιών της από το σχολείο, τονίζοντας ότι η ομοιότητα ήταν εμφανής. Ωστόσο, δεν χρησιμοποίησε κάποιον ειδικό για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του.  
«Δεν υπάρχει κάτι πιο φτηνό από το να κατηγορείς, χωρίς αποδείξεις, τον υποψήφιο της αντίθετης πλευράς ότι η μητέρα του ήταν πορνοστάρ», δήλωσε ο Δημοκρατικός Στιβ Μέρφι (Steve Murphy) στη Daily Mail. «Δύο κίνητρα κρύβονται πίσω απ' αυτό: ρατσισμός και χρήματα», πρόσθεσε.
Σημειώνεται ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε και άλλο ένα αντι-Ομπάμα ντοκιμαντέρ. Το «2016 Obama's America» ήδη βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πιο εμπορικών πολιτικών ντοκιμαντέρ στο αμερικανικό box-office. 

http://www.radar.gr/index.php

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger