E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οργια στον Πυργο με μανα-κορη και πεντε ανδρες

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012



Ασύλληπτες διαστάσεις έχει λάβει η είδηση ροζ περιεχομένου για την 50χρονη μάνα και την 20χρονη κόρη που συμμετείχαν σε όργιο με πέντε άντρες σε ξενοδοχείο πέριξ του Πύργου.
Ήταν κοινό μυστικό τους τελευταίους μήνες ότι η γοητευτική ζωντοχήρα πενηντάρα, είχε έντονη ερωτική ζωή και φυσικά όχι μόνο με άντρες της ηλικίας της. Βέβαια, δεν έκρυβε κι εκείνη την προτίμησή της για τους μικρότερους σε ηλικία άντρες.
Αυτό που δεν μπορούσε βέβαια κανένας να φανταστεί, ήταν ότι η μελαχροινή και καλλίγραμμη κόρης της, μαζί με την μητέρα της θα βρίσκονταν μαζί, στο ίδιο κρεβάτι, την ίδια ώρα… με πολλούς άντρες!
Ήταν Σάββατο βράδυ και οι δυο γυναίκες, συνοδευόμενες από πέντε άντρες μπήκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Φυσικά, η είσοδό τους σχολιάστηκε με πολλούς τρόπους, τόσο από τις γυναίκες, όσο και από τους άντρες, αναφέρει το ilialive.gr.
Η ώρα πέρναγε και οι δυο γυναίκες φαίνονταν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Οι άντρες της παρέας φλέρταραν και τις δυο, αφήνοντας τους να φανεί ότι η βραδιά θα ήταν μεγάλη…
Έτσι και έγινε! Η παρέα έφυγε από το μαγαζί τα χαράματα και κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο, που βρισκόταν λίγο έξω από την πόλη. Μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν κι εκείνοι την νύχτα εκεί, οι δυο γυναίκες και οι πέντε άντρες, 
επέλεξαν μόνο ένα δωμάτιο για να περάσουν τη νύχτα τους, ενώ από το δωμάτιο, ακούγονταν βογκητά πάθους μέχρι την ανατολή του ηλίου.

http://troktiko.eu/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger