E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΕΠΑΥΛΗ: Call girl σκοτωσε τον 69χρονο πελατη στο ξυλο

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012


O Γουίνστον Φερνάντεζ (Winston Fernandez), συνταξιούχος λογιστής, στράφηκε στις συνοδούς πολυτελείας μετά το θάνατο της γυναίκας του. Κι από ένα τέτοιο κορίτσι έμελλε να βρει τραγικό θάνατο, μέσα στην αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ έπαυλή του στο Σάρεϊ της Βρετανίας.


Ο Φερνάντεζ παρέμεινε στο σπίτι του, νεκρός, για τουλάχιστον ένα μήνα μετά την επίθεση της 38χρονης Ρωσίδας συνοδού πολυτελείας Νατάλια Γούλεϊ (Natalia Woolley) η οποία τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Η γυναίκα, που αμειβόταν με 750 ευρώ τη βραδιά, εξοργίστηκε όταν υπήρξε κάποια διαφωνία σχετικά με τις υπηρεσίες που θα παρείχε. Τότε επιτέθηκε στον πελάτη της με μπουνιές και κλωτσιές και δεν σταμάτησε μέχρι που εκείνος έπεσε αναίσθητος. Στη συνέχεια έκοψε τα καλώδια του τηλεφώνου και έφυγε από την έπαυλη.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η 38χρονη τον εγκατέλειψε νεκρό ή λίγο πριν εκπνεύσει με τραύματα σε όλο του το σώμα, δεκαεπτά σπασίματα στα πλευρά και σπασμένα οστά. Αν ήταν ακόμα ζωντανός όταν η Γούλεϊ έφυγε, λόγω των τραυμάτων του πρέπει να πονούσε πολύ, δεν μπορούσε να μετακινηθεί και αντιμετώπιζε δυσκολίες στην αναπνοή.

Ο Φερνάντεζ στράφηκε στο ποτό και τις συνοδούς επί πληρωμή μετά την απώλεια της συζύγου του πριν από 12 χρόνια. Είχε ξανακανονίσει ραντεβού με την Γούλεϊ άλλες τρεις φορές και μάλιστα εξήρε τις επιδόσεις της στο ίντερνετ γράφοντας για τις «αισθησιακές καμπύλες» της έπειτα από «οκτώ καταπληκτικές ώρες».

Η Γούλεϊ υποστήριξε στο δικαστήριο πως τον χτύπησε ενώ βρισκόταν σε άμυνα, επειδή την είχε σπρώξει στο κρεβάτι και προσπάθησε να την αναγκάσει να κάνει σεξουαλικές πράξεις που εκείνη δεν ήθελε.

Ωστόσο, ο βαθμός των τραυμάτων του δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει το επιχείρημα της αυτοάμυνας. Στη συνέχεια η 38χρονη κάλεσε ταξί κι έφυγε από την έπαυλη κι αργότερα άλλαξε τον αριθμό του κινητού της, φοβούμενη πως θα μπορούσε να εντοπιστεί η χρήση του στο σπίτι του 69χρονου. Μάλιστα ξαναπήγε στην έπαυλη πολλές φορές, λέγοντας σε μία φίλη της πως «έπρεπε να δει αν κάποιος ήταν ακόμα ζωντανός»!

Η αστυνομία βρήκε το σώμα του Φερνάντεζ σε αποσύνθεση ένα μήνα μετά, ειδοποιημένη από έναν γείτονα. Δύο μήνες αργότερα η Γούλεϊ συνελήφθη. Η δίκη συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: radar.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger