E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δικαστης εδιωξε δικηγορο γιατι παρουσιαστηκε ντυμενος γυναικα

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012


Δικαστής έδιωξε άνδρα δικηγόρο από την αίθουσα του δικαστηρίου, γιατί είχε πάει ντυμένος γυναίκα. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, στο Επαρχιακό Δικαστήριο... Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο δικηγόρος, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγή φύλου, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με γυναικεία αμφίεση, προκειμένου να υπερασπιστεί πελάτη του.


Ωστόσο, όταν ο δικαστής αντιλήφθηκε από τα στοιχεία του ότι επρόκειτο στην πραγματικότητα για άνδρα, τον διέταξε να φύγει αμέσως από την αίθουσα. Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος, παρά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθει, δεν είχε προλάβει να αλλάξει στα στοιχεία της ταυτότητας του, ώστε από άνδρας να φαίνεται ως γυναίκα.

Mega CasinoΠάντως, ο δικαστής υπέβαλε παράπονο στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο ότι μέλος τους προσπάθησε να παραπλανήσει το δικαστήριο, παρουσιαζόμενο με ενδυμασία γυναίκας.

Ο δικηγόρος με τη σειρά του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπέβαλε παράπονο στον δικηγορικό σύλλογο, διότι εκδιώχθηκε, όπως υποστήριξε, από την αίθουσα του δικαστηρίου.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger