E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 16 Οκτωβριου 2012

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Με τον δυναμισμό που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, φίλε Κριέ, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητά σου και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Αν κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, η Σελήνη από τον Σκορπιό και ο Άρης από τον Τοξότη σε ωθούν να κάνεις κινήσεις, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, σήμερα στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα, να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.





Ταύρος
21/4-20/5
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο και η Σελήνη με τον Ερμή, μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο, καθώς θα νιώθεις ότι κανένας δεν σε καταλαβαίνει και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να κλειστείς άδικα στον εαυτό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις και να ανοιχτείς στα άτομα που σε περιβάλλουν και θα καταλάβεις ότι τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται. Απλά, όλοι έχουμε κάποιες φορές την ανάγκη να απομακρυνόμαστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σε περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις και κινήσεις από την μεριά του συντρόφου σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, μην περιμένεις κλεισμένος στο σπίτι να το βρεις, αλλά βγες έξω και αναζήτησέ το πιο δυναμικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Ταύρε, και εσύ θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου, για την επιτυχία της. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Πρέπει να δώσεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί είναι ζήτημα ανάγκης το να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, με τους εξαντλητικούς ρυθμούς που κινείσαι. Σε κάποια θέματα της οικογένειας σου που παραμένουν άλυτα, φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις, ώστε να μην διογκωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά αυτήν την Τετάρτη, φίλε Δίδυμε, και θα κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου σε ήρεμους τόνους όλα όσα σας έχουν απομακρύνει και έχουν δημιουργήσει άσχημο κλίμα στη σχέση σας. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αυτό το βράδυ, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, οι πιθανότητες να δεσμευτείς είναι πολύ σοβαρές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα πολλά. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και να μείνεις φειδωλός στις συναλλαγές που κάνεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Σκορπιού, αγαπητέ Καρκίνε, θα διευρύνει αισθητά τον κύκλο γνωριμιών σου και πρέπει να έχεις το νου σου να συμπεριφερθείς αναλόγως. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την Τετάρτη και μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Προσπάθησε να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου και σε έχουν απομακρύνει από το σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του, βάζοντας πλώρη για νέα κοινά σχέδια και όνειρα, απαλλαγμένος από τις σκοτούρες του παρελθόντος. Αν ακόμα κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πλησίασε πιο δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μίλησε του για τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αν είσαι Καρκίνος. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα, που θα σε κάνουν πιο δημιουργικό και δραστήριο. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας.




Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα, αγαπητέ Λέων, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα μην προσπαθείς να επιβάλεις το δικό σου στη σχέση σου, φίλε Λέων, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί είναι το πλανητικό σκηνικό είναι επίφοβο και θα έχεις εντάσεις με το σύντροφό σου, που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν. Κινήσου προνοητικά και μην κάνεις του κεφαλιού σου, με στόχο μόνο την επιβεβαίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, χωρίς να δυσαρεστηθείς από το αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, γιατί θα συγκρουστείς ανεπανόρθωτα με τους ανωτέρους σου. Ο πανικός της ημέρας θα είναι προσωρινός, γι’ αυτό προτίμησε την σιωπή. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.




Παρθένος
24/8-22/9

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία, αγαπητέ Παρθένε. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα, που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Ξεκινάει μια περίοδος που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα πρέπει οι απόψεις σου να είναι ακλόνητες στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πράγματα που σε έχουν προβληματίσει. Μην δώσεις περιθώρια εκμετάλλευσης από την μεριά του συντρόφου σου, όσο κι αν αυτό πρόσκαιρα μπορεί να σε πληγώνει. Η ζωή των ελεύθερων Παρθένων θα εμπλουτιστεί με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και να σας ευνοεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν λίγο, αλλά πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν ότι είναι για καλό σου, γι’ αυτό κάνε λίγο υπομονή, μέχρι να δεις τα αποτελέσματα τους. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, χωρίς να σε προβληματίζουν ιδιαίτερα.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα φίλε Ζυγέ, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Επίσης, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν μόνος σου. Ζήτα την βοήθεια και την γνώμη αυτών που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Ζυγός, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα φέρουν μια καλή πορεία στη σχέση σου. Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και μίλησε για όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστα. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, να περιμένετε ένα ευχάριστο τηλεφώνημα για έξοδο από άτομο που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και το τελευταίο διάστημα έχετε έρθει πιο κοντά ό ένας στον άλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα υπάρχει ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς, που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και νιώθεις άβολα με τις υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου




Σκορπιός
23/10-22/11

Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Σκορπιέ. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Τετάρτης. Φρόντισε να κινηθείς άμεσα, σε καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν και να είσαι συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις. Αν εκδηλώσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρνα το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, φίλε Σκορπιέ, και έτσι μπορείς και δίνεις ένα καλό τόνο στη σχέση σου. Μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να χαλάσουν το καλό κλίμα που κυριαρχεί και εκδήλωσε τον ερωτισμό που έχεις στο σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ζεις στη μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Σκορπιός. Μπορείς να λύσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.




Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα θα είναι δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, για να καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα. Επειδή η κρίση σου δεν είναι ορθή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από άτομα ή καταστάσεις, που μπορεί να σε κάνουν να πεις πράγματα που ίσως μετά να μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, οργάνωσε μία βραδινή έξοδο με το σύντροφό σου και χαλαρώστε ο ένας με την συντροφιά του άλλου, μακριά από τις έννοιες του σπιτιού και της υπόλοιπης οικογένειας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, σταμάτα να ψάχνεις μανιωδώς τον τέλειο σύντροφο και συμβιβάσου με κάποιο πρόσωπο που σε πολιορκεί στενά και σε γοητεύει κάπως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, φίλε Τοξότη, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά και η ένταση που θα έχεις, θα είναι έντονα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους Αιγόκερους, η ημέρα θα είναι άκρως ερωτική και δεν πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Εκδηλώστε έμπρακτα τον ερωτισμό σας και οι κατακτήσεις που θα έχετε θα ανεβάσουν στα ύψη το πεσμένο σας ηθικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά μην ξεχαστείς, για να τα διατηρήσεις!




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται η μία πίσω από την άλλη αυτήν την Τετάρτη και σε πιάνει μια επιθυμία για να πραγματοποιήσεις άμεσα τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά, τώρα που οι οιωνοί είναι πολύ θετικοί για το ζώδιο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα υπάρχει αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και να διασκεδάζεις. Σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες, που πιέζουν αυτή την στιγμή. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ καλά από πριν.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα πρόσεξε και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Ιχθύ, και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η διπλωματία σου θα σε κάνει να καταφέρεις πάρα πολλά, στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στο φιλικό σου περιβάλλον, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, ώστε να μην έχεις κι εσύ ερωτηματικά, αλλά και να μην προκαλέσεις, εν αγνοία σου, δυσάρεστες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα έχεις την δυνατότητα να περάσεις μία όμορφη ημέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μην φέρεις στην επιφάνεια προβλήματα που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και φρόντισε να χαλαρώσεις. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, φροντίστε να βγείτε έξω με φίλους και να φλερτάρετε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να σας φέρει κάτι πολύ καλό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι συνέχεια σε έξοδα. Φρόντισε να βάλεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προγράμματος.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger