E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γαϊτανος: Καλα κανουν οι Χρυσαυγιτες

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012


Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της “Χρυσής Αυγής”! Ο Πέτρος Γαϊτάνος κατάφερε να στρέψει το βλέμμα της κοινής γνώμης πάνω του -χωρίς να βρισκόμαστε στην κατανυκτική περίοδο του Πάσχα- σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” του Μακεδονία TV.
Αφού ξεκαθάρισε πως οι “δεν μου αρέσουν οι νεοέλληνες” o γνωστός ερμηνευτής δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως “μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς της! Θέλουμε όλα να είναι μέσα στην ευγένεια… Και γιατί η Χρυσή Αυγή είναι τόσο επιθετική; Γιατί η Χρυσή Αυγή αποκαθιστά την αστυνομία; Ξέρετε πόσες φορές παρακολουθώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ήθελα να κάνω αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή; Ξέρετε πόσες φορές κυκλοφορώ στους δρόμους και βλέπω να πωλούνται παράνομα τα cd μας και μου έρχεται να πιάσω αυτούς τους μαύρους και να πάρω όλα τα cd και να τα σπάσω στο κεφάλι τους; Και να βλέπω απέναντι τους αστυνομικούς να τους κοιτάζουν; Τι πρέπει να κάνουμε να λέμε με ευγένεια σας παρακαλούμε πάρτε τους μαύρους με τα cd; Όχι, καλά κάνουν!»
Συνεχίζοντας αυτήν την έκρηξη συμπάθειας προς το ακροδεξιό κόμμα, ο Πέτρος Γαϊτάνος, αποκάλυψε:  «Θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή εν μέρει καλά πράττει! Μ” αρέσει αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή, όμως δεν μ” αρέσει να γίνεται από μόνο του. Πρέπει κάποια στιγμή να ανασκουμπωθούν και να το κάνουν οι πολιτικοί. Προτιμώ η Χρυσή Αυγή να ξεφύγει λίγο παρά να λούζομαι τη χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών, οι οποίοι μας έχουν καταστρέψει. Προτιμώ μια Χρυσή Αυγή που θα είναι τσαμπουκάδες«.
Δείτε το βίντεο:



http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger