E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εχασαν τον υπνο τους καποιοι πολιτικοι και εκδοτες

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012


Αγωνιά γνωστός μεγαλοδικηγόρος των Αθηνών για την τύχη του Μιχάλη Ματαντού ο οποίος μέσω της "ΜΙΕ" είχε αναλάβει να προωθήσει τις διακριτικές πληρωμές, δηλαδή τις μίζες για την σύμβαση των υποβρυχίων. 

Οι ανακριτές δεν δέχονται να συμφωνήσουν προκειμένου να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων γιατί είναι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των υποβρυχίων. Άλλωστε αρνείται να παρουσιαστεί ο ίδιος στην δικαιοσύνη και επικοινωνεί με τους δικαστές δια αλληλογραφίας ή με φακέλους τους οποίους μεταβιβάζει ο συνήγορος του.

Η τελευταία προσπάθεια για εξασφάλιση ασυλίας δεν είχε αποτέλεσμα και τώρα ο Μιχάλής Ματαντός άρχισε τις απειλές. Ισχυρίζεται ότι θα μιλήσει για επώνυμους μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται πολιτικά πρόσωπα και εκδότες οι  οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο πήραν μερίδιο από τις μίζες. 

Ο γνωστός δικηγόρος επειδή γνωρίζει το χαρακτήρα του πελάτη του αγωνιά για το ενδεχόμενο να φορέσει την κουκούλα και να αρχίσει να κελαηδάει.

Για αυτό προειδοποίησε μερικούς φίλους του για το τι έχει να γίνει όταν σκάσουν οι βόμβες του ευαίσθητου κατά τα άλλα εφοπλιστή, μεσάζοντα και λάτρη της καλής παρέας.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger