E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτο κι ομως αληθινο! Κορη διασημου τραγουδιστη δουλευει σε καντινα!

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012



Είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν θα περιμέναμε να δούμε την κόρη του διάσημου και πάμπλουτου τραγουδιστή να εργάζεται σε καντίνα.

Μια εικόνα όμως λένε αξίζει με χίλιες λέξεις. Η κόρη του Έλβις Πρίσλει, Λίζα-Μαρί πριν λίγο καιρό μετακόμισε σε χωριό του Λονδίνου μαζί με τον γιο της και εργάζεται σε καντίνα. Δεν έχει οικονομικό πρόβλημα καθώς μένει σε πια αγροτική κατοικία αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Λίσα-Μαρί δεν είχε ξαναδεί καντίνα και ήθελε να εργαστεί ώστε να μάθει τις συνήθεις των κατοίκων του χωριού. Όταν άρχισε να σερβίρει παρέα με τον γιος της κανένας δεν κατάλαβε για το ποια είναι. «H Λίσα-Μαρί ξεκίνησε τη δουλειά αμέσως μόλις μετακόμισε στο χωριό μας γιατί ήθελε να μάθει ποιοι είναι οι κάτοικοι και πως περνούν τη ζωή τους εδώ.

Μόλις είδε την καντίνα είπε ότι δεν είχε ξαναδεί τίποτα παρόμοιο και θα την ενδιέφερε να δουλέψει. Μόλις ανέβηκε στην καντίνα με τον γιο της, όλοι γελάσαμε γιατί οι κάτοικοι που εξυπηρετούσε δεν κατάλαβαν ποιοι είναι. Σέρβιρε σε όλους διπλά fish & chips και κανείς δεν κατάλαβε ότι είναι η κόρη του Έλβις Πρίσλει», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της καντίνας.

Πηγή: gossip-tv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger