E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

VW Golf GTI. Με 220 ή 230 αλογα στο δρομο

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η πρεμιέρα (δημοσιογραφική) του Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Παρίσι, συνοδεύθηκε και από μια εντυπωσιακή πρεμιέρα. Αυτή του νέου VW Golf GTI.


Δεν είναι κάτι καινούργιο, αν γράψουμε ότι το Golf είναι αυτό που δημιούργησε την κατηγορία των hatchback GTI. Και η 7η γενιά του συγκεκριμένου μοντέλου δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Το νέο Golf GTI θα αρχίσει να πωλείται στις αρχές του επόμενου έτους,  αρχής γενομένης με την Ευρώπη την άνοιξη. 

Το νέο καυτό δημιούργημα της  Volkswagen ενσωματώνει όλα τα παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία της σειράς, με κόκκινες λεπτομέρειες ακόμη και στους γωνιακούς προβολείς, ζάντες αλουμινίου πέντε ακτίνων που περιβάλλονται από μεγάλων διαστάσεων και δύο μεγάλες εξατμίσεις στο πίσω μέρος.

Τα σκούρα πίσω φώτα, ο  διαχύτης σε μαύρο χρώμα, μια διακριτική αεροτομή οροφής, οι προβολείς LED και το νέο μαύρο τελειώματα στο μπροστινό προφυλακτήρα είναι μερικές από τις σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση του μοντέλου, έναντι των απλών Golf.

Στο εσωτερικό, θα βρείτε σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές.

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την Volkswagen  όμως όλα δείχνουν ότι το νέο  GTI θα εξοπλίζεται με έναν  2,0-λίτρων υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο  κινητήρα με απόδοση 220 ίππων  και 350Nm ροπής ενώ προαιρετικά θα είναι διαθέσιμο ένα πακέτο βελτίωσης της ιπποδύναμης στους 230 ίππους.

Η ισχύς θα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός στάνταρ εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ενώ προαιρετικά θα διατίθεται καικιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το  GTI θα επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 6,6’’ (6,5’’ στην έκδοση με τους 230 ίππους) και η τελική του θα φθάνει τα 246 χλμ./ώρα (250 ).

http://news247.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger