E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτη ανατροπη: Real Madrid vs Man City 3 - 2 (video)

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012


Το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι τελικά ήταν το καλύτερο ματς της 1η μέρας του Champions League, με την "βασίλισσα" να επικρατεί με 3-2, έπειτα από ένα συγκλονιστικό δεύτερο ημίχρονο.

Στο άλλο ματς του ομίλου του... θανάτου, η Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 τον Άγιαξ στην Βεστφαλία με γκολ του Λεβαντόβσκι στο 87', ενώ στο 58' ο Χούμελς έχασε πέναλτι για τους Γερμανούς, με τον Φερμίρ για την ακρίβεια να αποκρούει.

Οι "πολίτες" προηγήθηκαν δύο φορές με τους Ντζέκο και Κολάροβ που αμφότεροι μπήκαν αλλαγή, αλλά η "βασίλισσα" απάντησε και στις δύο, κάνοντας τελικά την ανατροπή στο 90'.

Μαρσέλο και Μπενζεμά ισοφάρισαν, επίσης προερχόμενοι από τον πάγκο, ενώ ο λυτρωτής για την ομάδα του Μουρίνιο ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90'.

Σκόρερς: 76' Μαρσέλο, 87' Μπενζεμά, 90' Κρ. Ρονάλντο / 68' Ντζέκο, 85' Κολάροβ
Γήπεδο: "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", Μαδρίτη
Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόμινα (Σλοβενία).

Έπειτα από κλέψιμο στο κέντρο ο Γιαγιά Τουρέ έβγαλε στην αντεπίθεση την Μάντσεστερ Σίτι και έδωσε έτοιμο γκολ στον Έντιν Ντζέκο.
 
Ο Βόσνιος στο 68' δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και νίκησε τον Ίκερ Κασίγιας στο τετ-α-τετ με αριστερό πλασέ και άνοιξε το σκορ για τους "πολίτες" μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Δεν άργησε πάντως η αντίδραση της "βασίλισσας", με την βοήθεια της τύχης πάντως, καθώς ισοφάρισε σε 1-1 ο Μαρσέλο με δεξί σουτ, το οποίο όμως κόντρα στο σώμα του Χάβι Γκαρθία και άλλαξε πορεία.

Η ομάδα του Μάντσεστερ κατάφερε να πάρει δεύτερη φορά το προβάδισμα στο 85' με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κολάροβ, με τον Τσάμπι Αλόνσο να προσπαθεί να βρει την μπάλα και να μπερδεύει λίγο τον Κασίγιας.

Στο 87' ο Καρίμ Μπενζεμά ισοφάρισε ξανά, πήρε την μπάλα με πλάτη και στο ύψος την περιοχής και με φοβερό σουτ γυρίζοντας νίκησε τον Χαρτ για το 2-2.

Η απίστευτη ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 90', με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποφεύγει εξαιρετικά τον Ζαμπαλέτα από αριστερά, να σουτάρει και ο Χαρτ να μην μπορεί να σταματήσει το σουτ του Πορτογάλου.

Ο Βενσάν Κομπανί έσκυψε στο σουτ του Ρονάλντο και μάλλον είναι αυτός που φταίει περισσότερο, παρά ο Χαρτ, για το τέρμα της νίκης της Ρεάλ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα (73' Μόντριτς), Εσιέν (65' Μεσούτ Εζίλ), Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (73' Μπενζεμά).

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Μάικον (74' Σαμπαλέτα), Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί, Χάβι Γκαρθία, Γιαγιά Τουρέ, Μπάρι, Νασρί (37' Κολάροβ), Νταβίντ Σίλβα (63' Ντζέκο), Τέβες.






Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger