E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 16 Αυγουστου 2012

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012


Κριός
21/3-20/4

Μπορεί σήμερα, αγαπητέ Κριέ, να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ερμή, και οι δύο πλανήτες από τον Λέοντα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σου ρίξει τη διάθεση. Εξάλλου, ευχάριστες ειδήσεις σε περιμένουν και θα δεις ότι μπορείς να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, πολύ πιο εύκολα απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα μην αναβάλεις τίποτα, φίλε Κριέ. Πάρε πρωτοβουλίες και κάνε κινήσεις, για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, μην απογοητεύεσαι και κάνε παιχνίδι, όπου δεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Θα νιώσεις το ηθικό σου να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, σήμερα προσπάθησε να αναβάλεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις στη δουλειά σου, για κάποια άλλη στιγμή, γιατί χρειάζονται αρκετή σκέψη και ίσως να πρέπει να ζητήσεις και τη συμβουλή κάποιων εμπειρότερων ατόμων, προκειμένου να αποφασίσεις σωστά. Ιδιαίτερη σκέψη θα χρειαστούν και κάποιες προτάσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, αλλά περίμενε να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο.

Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα θα χρειαστεί να πιστέψεις στον εαυτό σου, για να δεις κάποιες καταστάσεις να βελτιώνονται, αγαπητέ Ταύρε. Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να πετύχεις ότι βάλεις στο νου σου, αλλά χρειάζεται να το πιστεύεις και εσύ ο ίδιος πως έχεις όλες τις ικανότητες να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Προγραμματίσου και υλοποίησε τα σχέδιά σου με όσα μέσα έχεις στη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρόσεξε να μη δημιουργήσεις εντάσεις, φίλε Ταύρε, λόγω της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει σήμερα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Καρκίνο, με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να περάσεις τη σημερινή Πέμπτη τσακωμένος με το σύντροφό σου. Δείξε λίγη κατανόηση και καλή θέληση και όλα θα φτιάξουν… Αν ανήκεις ακόμη στους αδέσμευτους του ζωδίου, αρκετές ευκαιρίες για φλερτ θα σου φτιάξουν το κέφι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου πρόσεξε τις νέες προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί ίσως να θέλουν αρκετή σκέψη πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα. Ωστόσο, τα πράγματα στα οικονομικά σου πάνε μια χαρά και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Φρόντισε μόνο να μην το παρακάνεις.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Θα σου κάνει καλό να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου αυτή την Πέμπτη, φίλε Δίδυμε. Μην ξοδέψεις όλη σου την ενέργεια στους άλλους και τις υποθέσεις τους, αλλά προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς κάπως από όλα όσα γίνονται γύρω σου. Χρειάζεται ψυχραιμία και όχι βιασύνη, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά. Να είσαι διαλλακτικός και να αποφύγεις τους τσακωμούς με το σύντροφό σου, γιατί μπορούν να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που δεν θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου το βράδυ να βρεθείς με άτομα που περνάς καλά μαζί τους και φλέρταρε ελεύθερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, θα δεις ότι αρκετά εμπόδια που υπήρχαν στη δουλειά σου αρχίζουν να ξεπερνιούνται. Από την άλλη, θα πρέπει να φροντίσεις λίγο τα οικονομικά σου, για να μη βρεθείς σε δυσάρεστες καταστάσεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό. Θα σου χρειαστεί αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, για να μην ξεσπάσεις στους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι εξάλλου δε φταίνε σε τίποτα. Μάλλον κάνουν κι αυτοί τις προσπάθειές τους να σε καταλάβουν κι εσύ δεν βοηθάς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου και να κάνεις μαζί του σχέδια για το μέλλον, φίλε Καρκίνε. Κάπως έτσι θα περάσεις μία δύσκολη, κατά τα άλλα, Πέμπτη, χωρίς να διαλύσεις σχέσεις με πρόσωπα που αξίζουν καλύτερη μεταχείριση… Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, απόλαυσε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, χωρίς να… βγάζεις νύχια!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, στα επαγγελματικά σου καλό είναι να αποφύγεις να κλείσεις συμφωνίες τη σημερινή ημέρα και να αφήσεις τις κρίσιμες αποφάσεις για άλλη στιγμή. Αν προκύψει κάποια αναποδιά ή παρεξήγηση με τους συναδέλφους σου, δώσε τόπο στην οργή και μην δώσεις διαστάσεις εκεί που δεν πρέπει. Μην ξοδεύεις χρήματα αλόγιστα και γενικά συμμαζέψου…






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα αρκετά πράγματα θα σε προβληματίσουν, αγαπητέ Λέων. Η διάθεσή σου θα είναι λίγο περίεργη, καθώς θα αναρωτηθείς για βασικά ζητήματα της ζωής σου και κατά πόσο χειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις. Μάλλον θα χρειαστεί να μείνεις λίγο μόνος σου, για να βάλεις κάποια θέματα σε σειρά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις να σε πάρει από κάτω, γιατί πραγματικά οι καταστάσεις είναι πολύ καλύτερες απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλεις να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τους ενδοιασμούς ή για κάποιες ανασφάλειες που αφορούν στη σχέση σας, φίλε Λέων, κάνε το σήμερα. Θα δεις ότι θα σε καθησυχάσει και θα νιώσεις όμορφα μέσα στη σχέση. Μπορεί η μέρα να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο, αν κάνεις τα πράγματα που πρέπει. Εσύ που ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, μην χάνεις χρόνο επιστρέφοντας σε παλιές σου αγάπες, αλλά αναζήτησε αυτό που σου αξίζει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην δουλειά σου, αν είσαι Λέων, κράτησε μυστικά τα σχέδια σου γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, μέχρι να τα υλοποιήσεις, κάποιος ‘’καλοθελητής’’ να τα αντιγράψει. Δούλεψε σκληρά και μην αποθαρρύνεσαι από τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Οικονομικά, πρέπει να προσέχεις να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που έχεις στη διάθεσή σου.






Παρθένος
24/8-22/9

Αυτή η Πέμπτη είναι μια αρκετά πιεστική μέρα, που θα σε φέρει κοντά στα όριά σου, αγαπητέ Παρθένε. Καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην επιβαρύνεις την κατάσταση με υπερβολές, που αφορούν στην διατροφή ή ακόμα και τη διασκέδασή σου. Καλύτερα να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Θα σου χρειαστεί αρκετή διαύγεια και καλή ψυχολογία, για να ανταποκριθείς σε όλες σου τις υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους, φίλε Παρθένε. Θα χρειαστεί σήμερα να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να αντιμετωπίσεις υπεύθυνα τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, αντιμετώπισε σοβαρά τη μοναξιά σου! Μόνο έτσι θα κάνεις την κατάλληλη επιλογή ατόμου… και θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από αυτήν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, καλό θα ήταν να μην αναλάβεις κι άλλες ευθύνες και επιβαρύνεις κι άλλο το ήδη φορτωμένο πρόγραμμά σου. Τελείωσε πρώτα με όσα έχεις αναβάλει και σε αγχώνουν και μετά κοίτα τι άλλο μπορεί και πρέπει να κάνεις για την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι εγκρατής.






Ζυγός
23/9-22/10

Η κοινωνική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Ζυγέ, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, και θα μπορέσεις να λάβεις την αναγνώριση που ζητάς σε κάποιους κύκλους, που θεωρείς πολύ σημαντικούς. Μην ανοίγεσαι όμως σε άτομα που δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους, διότι μπορεί να προσπαθήσουν να σε βλάψουν. Γενικά φυλάξου, χωρίς όμως να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να βελτιωθούν, φίλε Ζυγέ, αν μιλήσεις σήμερα με ειλικρίνεια με το σύντροφό σου, για να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις, που έχουν δημιουργηθεί τελευταία ανάμεσα σας. Χρειάζεται καλή θέληση και κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, δείξε το καλύτερο πρόσωπό σου στα άτομα που σε πλησιάζουν. Ο χρόνος θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, μπορείς να αντιμετωπίσεις ό,τι κι αν προκύψει σήμερα στο χώρο της εργασίας σου, αφού η διάθεσή σου είναι πολύ καλή. Αυτό θα φανεί και στον τρόπο που θα εργαστείς, με δυναμική διάθεση και πάθος. Απόφυγε με κάθε τρόπο οικονομικά ανοίγματα και όλα θα εξελιχθούν μια χαρά.






Σκορπιός
23/10-22/11

Θα χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου για να βελτιωθούν όλα εκείνα, που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου και να μην αφήνεις πλέον τις καταστάσεις στην τύχη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μπορείς να κάνεις κάποια έκπληξη στο ταίρι σου ή να πάρεις πρωτοβουλία για ορισμένα πράγματα, που ξέρεις ότι θα απολαύσετε και οι δύο. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα και κυρίως, μην αφήνεις το άγχος να μπαίνει ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος, μην αρνηθείς προσκλήσεις για βραδινές εξόδους. Μπορεί να εξελιχθεί ιδιαίτερα ερωτική αυτή η νύχτα της Πέμπτης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μπορείς επιτέλους να δρομολογήσεις κάποια σχέδια, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, φίλε Σκορπιέ, και θα δεις ότι η δουλειά σου σύντομα θα αποδώσει καρπούς. Από την άλλη, μην παρασυρθείς σε αλόγιστες αγορές και αφήσεις τα οικονομικά σου να ξεφύγουν από τον έλεγχο.






Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά καλή και αποτελεσματική, αγαπητέ Τοξότη, αν καταφέρεις να ελέγξεις το άγχος και την πίεση που νιώθεις. Όλα μπορούν να μπουν σε σειρά, αρκεί να έχεις τη διαύγεια να σκεφτείς τις λύσεις, που θα σε βγάλουν από πιθανές δύσκολες θέσεις. Αν συνεχίσεις να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, λόγω της έλλειψης ψυχραιμίας, θα καταστρέψεις και καταστάσεις που έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, θα δεις αρκετά προβλήματα να λύνονται και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα. Μην απομακρύνεσαι από τον άνθρωπό σου, επειδή περνάς μια πιεσμένη φάση. Θα είναι μεγάλο λάθος να φορτώσεις στη σχέση σου όλα τα προβλήματα. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, φόρεσε το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο και βγες από το σπίτι. Θα δεις τα βλέμματα να σε ακολουθούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, μείνε συγκεντρωμένος σήμερα στα επαγγελματικά σου και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Πρόσεχε επίσης να μην προκαλέσεις αντιζηλίες με συναδέλφους σου, που έχουν ανώτερη θέση από εσένα. Επίσης, βάλε ένα πρόγραμμα και στα οικονομικά σου, για να δεις σύντομα την κατάσταση να βελτιώνεται.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Η στασιμότητα και η ηρεμία που κυριαρχεί γύρω σου, σου χαλάει τη διάθεση, φίλε Αιγόκερε. Θα νιώθεις ότι δεν προχωράει τίποτα και ότι όλα σου τα σχέδια είναι στην αναμονή. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις εντάσεις με δικά σου άτομα, που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν σημαντικά. Ίσως να σου χρειάζεται λίγη ξεκούραση και καλό είναι να την επιδιώξεις, για να μη νιώσεις ότι φτάνεις στα όριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα χρειαστεί προσπάθεια από μέρους σου για να έρθεις κοντά στο ταίρι σου. Μην διστάσεις όμως, γιατί ίσως είναι η σειρά σου να κάνεις υποχωρήσεις. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, να θυμάσαι ότι τα πάντα θέλουν το χρόνο τους, γι’ αυτό κάνε λίγο ακόμη υπομονή. Το πρόσωπο που περιμένεις, θα έρθει στην ζωή σου την κατάλληλη στιγμή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου επιδεινώνουν τον εκνευρισμό σου και κάποια ζητήματα που καθυστερούν, σε κάνουν να κινείσαι σπασμωδικά. Απόφυγε τουλάχιστον τις συμφωνίες και άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Η σημερινή αρνητική όψη μεταξύ Σελήνης και Ερμή δεν θα σου φέρει τα αποτελέσματα που ζητάς. Οικονομικά, πρόσεξε πολύ πού δανείζεις χρήματα και αν μπορείς, προσπάθησε να το αποφύγεις.






Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει μέσα στην ένταση, αλλά και τη δημιουργικότητα, φίλε Υδροχόε! Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις πολλά από εκείνα, που αναβάλεις εδώ και καιρό. Η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα καλή και μπορείς να βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Και αυτό περιλαμβάνει και ξένα ζητήματα, που αφορούν όμως δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βρες χρόνο για τη σχέση σου σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, και κάνε πράγματα με τον άνθρωπό σου, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η μέρα ευνοεί τον ρομαντισμό, τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Οι δεύτεροι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα τονώσουν την ερωτική σας διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθηση σας, με τις κατακτήσεις που θα έχετε.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να προχωρήσεις αρκετά σχέδια στη δουλειά σου, χωρίς τα εμπόδια που συναντούσες τις προηγούμενες μέρες. Νέες προκλήσεις σε περιμένουν, για να τις κατακτήσεις. Ψυχραιμία στα οικονομικά σου, που ακόμα δεν έχουν φτιάξει. Θα έρθει και η σειρά τους…






Ιχθείς
20/2,20/3

Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα, που αρνείσαι να δεις ξεκάθαρα εδώ και καιρό, φίλε Ιχθύ. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνεις πιο ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις. Μπορείς να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα άτομα που σε περιβάλλουν και να βάλεις στη θέση τους εκείνους, που σου σκάβουν το λάκκο και το υποψιάζεσαι ή το γνωρίζεις με αποδείξεις. Είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου με όποιο μέσο διαθέτεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια ήρεμη φάση, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Μην χαλάσεις με τίποτα το ρομαντικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου και απόλαυσε αυτή την ατμόσφαιρα το σημερινό βράδυ, για να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Αν δεν έχεις σχέση, είναι μία καλή ευκαιρία να δεις κάποιους φίλους σου, που έχεις να συναντήσεις καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, συμπεριφέρσου ώριμα και μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες κινήσεις. Δώσε βάρος στην ομαδική συνεργασία και όχι στην ατομική, γιατί θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου, όπου τα άσκοπα έξοδα σε έχουν βγάλει εκτός προγράμματός.


Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger