E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πηρε χαπια για φαλακρα και κατεληξε τραβεστι!

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Το τελευταίο πράγμα που περίμενε ότι μπορεί να πάθει από τα χάπια για τη φαλάκρα ένας 38χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας, ήταν να μεταλλαχθεί σε γυναίκα. Κι όμως, αυτό ακριβώς ισχυρίζεται ότι του συνέβη.
Όπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail ο Γουίλιαμ ΜακΚι, έπαιρνε τα χάπια για την καταπολέμηση της φαλάκρας για 9 μήνες, αλλά αντί να δει αλλαγή στο τριχωτό της κεφαλής του, είδε το στήθος του σιγά σιγά να μεγαλώνει και τους γοφούς του να διευρύνονται.
Μην μπορώντας να αντιμετωπίσει τις αλλαγές στο σώμα του, αποφάσισε να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση, να αλλάξει το όνομά του σε Μάντι και να φορέσει γυναικεία ρούχα και ξανθιά περούκα. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι αν και πριν δεν ένιωθε καμία έλξη για άτομα του ίδιου φύλου, ούτε και είχε καμιά επιθυμία να γίνει γυναίκα, σκέφτεται πλέον να υποβληθεί σε αλλαγή φύλου, καθώς τα χάπια ανέπτυξαν τη θηλυκή του πλευρά.
«Κάποια στιγμή ένιωσα ότι ο εαυτός μου πριν ξεκινήσω τα χάπια δεν υπήρχε πια. Στην αρχή τρόμαξα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Τελικά όμως το αποδέχτηκα, το ανακοίνωσα στη γυναίκα και το γιο μου και αποφάσισα να προχωρήσω στη νέα μου ζωή», είπε ακόμα.
Η σύζυγός του βέβαια, δεν έδειξε κατανόηση και τον εγκατέλειψε μετά από 10 χρόνια γάμου, παίρνοντας μαζί τον 5χρονο γιο τους.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger