E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

"Πολη υπό πωληση"

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012


"Πόλη υπό πώληση" που δίνει τις τελευταίες εξετάσεις για το ευρώ χαρακτηρίζει η ιταλική εφημερίδα σε σημερινό της άρθρο την Αθήνα.
Και μάλιστα αποκαλεί την Τρόικα "Μινώταυρο που ζητάει θυσίες" περιγράφοντας με μελανά χρώματα τις προσπάθειες της Ελλάδας να συλλέξει πόρους μέσω ιδιωτικοποιήσεων.
"Δεν θα είναι αρκετή η πώληση των τελευταίων τεσσάρων Airbus της παλιάς Ολυμπιακής Αεροπορίας -η οποία έχει ήδη ιδιωτικοποιηθεί- για να "χορτάσει" η Τρόικα, η οποία επισκέπτεται σήμερα την Αθήνα, όπου πρέπει να δοθούν οι πολλοστές εξετάσεις του ευρώ"γράφει η μεγαλύτερη εφημερίδα της ιταλικής πρωτεύουσας.
Ο απεσταλμένος της La Repubblica Πάολο Γκρισέρι έγραψε μεταξύ άλλων, ότι "κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί αν τελικά κερδίσουν τα γερμανικά γεράκια και η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή", διότι "στην Αθήνα, η φτώχεια είναι πλέον εμφανής.
Και οι κεντρικές συνοικίες έχουν μετατραπεί σε ένα περίεργο μείγμα τουρισμού και απόγνωσης, με πωλητές αναμνηστικών και φτωχούς που προσπαθούν να βρουν κάποιο τρόπο για να απομακρύνουν την πείνα" έγραψε χαρακτηριστικά.

http://www.radar.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger