E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 24 Ιουλιου 2012

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή μέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό από το ζώδιο σου, αγαπητέ Κριέ, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι μπορείς. Αν πάλι σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να θυμάσαι πως σήμερα η γοητεία σου μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία. Μην μένεις στο σπίτι καλοκαιριάτικα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, πηγαίνουν καλύτερα και σήμερα θα βρεις τον τρόπο να διευθετήσεις εκκρεμότητες, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις αρκετές υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν.



Ταύρος
21/4-20/5

Έχεις πολλές εκκρεμότητες ,φίλε Ταύρε, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος απόφυγε τις συζητήσεις που κουράζουν τη σχέση σου και δημιουργούν αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Πέρνα όσο καλύτερα γίνεται και ειδικά αν είσαι μόνος, βγες με καλούς φίλους για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, περνάς μια καλή μέρα, καθώς οι αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για την εξωτερική σου εμφάνιση. Μην το παρακάνεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Αν είσαι Δίδυμος, άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά αρκετό άγχος σε περιμένει. Είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες, για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό προγραμματισμό και αναθεώρησε και κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, θα περάσεις μια όμορφη Τρίτη, αν αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε κυριεύει. Ακόμα κι αν στη ζωή σου δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς, τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις. Μην απογοητεύεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να διατηρήσεις τη μοναχική σου κατάσταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, έρχονται επιτυχίες και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες. Ωστόσο, στα οικονομικά σου μην ανοίγεσαι με άσκοπες αγορές και μείνε συγκρατημένος. Κάποιες συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, μπορεί να σου φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάς.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Τρίτη, φίλε Καρκίνε, είναι μια μέρα που σε βάζει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου. Αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος σου. Αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, θα έχεις μια όμορφη και ερωτική μέρα. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ξαναβρείτε την καλή σας διάθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι καρκίνος, στη δουλειά σου πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που είχες βάλει. Ακόμα και στα οικονομικά σου παρουσιάζονται κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που πρέπει να συνυπολογίσεις στα έξοδά σου.




Λέων
23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, θα μπορέσεις σήμερα να προχωρήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν παγωμένα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, άφησε στην άκρη τις κακές σκέψεις και δείξε την καλύτερή σου διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά, σκέψου καλά αν το άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά και μετά μπορείς να ενδώσεις στις προκλήσεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Λέοντα, έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις σκέψεις σου, βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που σε αγχώνουν.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα θα φέρει για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, τη δικαίωση σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα. Μην ωθείς τα πράγματα στα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση απέναντι στο ταίρι σου, για να περάσεις καλά. Κι εσύ που ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, καλό θα είναι να ηρεμήσεις λίγο, ώστε να δεις πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα τροπή, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις.




Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, σήμερα το άγχος και η ένταση χτυπάνε κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, σε φέρνουν στα όριά σου. Ηρέμησε και μίλα με καλούς φίλους. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις λύσεις που αφορούν στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, να ξέρεις πως η μέρα σου δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Άνοιξε τα μάτια σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να πας πολύ καλά. Η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δεις να βελτιώνονται άμεσα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, φίλε Σκορπιέ, κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άκουσε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να θυμάσαι ότι η μέρα σε κάνει ερωτικό και ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αν κινηθείς με προγραμματισμό και με ομαδική δουλειά. Εκμεταλλεύσου την ημέρα, για να λύσεις νομικές υποθέσεις ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα χρέη να μαζεύονται.





Τοξότης
23/11-21/12

Καλό είναι σήμερα, φίλε Τοξότη, να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου. Φρόντισε λοιπόν να μη σε πάρει από κάτω και μην επικεντρώνεσαι στα λάθη που έχεις κάνει, αλλά στα βήματα που έχεις κατορθώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μπορείς να περάσεις μια χαλαρή Τρίτη με το ταίρι σου, με ηρεμία και ερωτική διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, να θυμάσαι πως οι πλανήτες ευνοούν τα φλερτ και τις γνωριμίες. Μην κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι και βγες έξω, να το αναζητήσεις δυναμικότερα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε κάνει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μέχρι να τις ανακαλύψεις όμως, απόφυγε τα έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν είσαι Αιγόκερως, είσαι σε μια καλή μέρα, αλλά και σε μια καλή περίοδο γενικότερα. Τώρα, μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία, με τις κατάλληλες κινήσεις. Πάντως, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή θετική όψη που πραγματοποιεί ο ανάδρομος Ερμής με τον Δία ευνοεί κατά πολύ την επικοινωνία και μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοιά του, για να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο διαλλακτικός, θα δεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, να εξαφανίζονται. Αν δεν είσαι σε σχέση, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον άτομο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά μηνύματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Συνέχισε πιστά στο πρόγραμμά σου και ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο, γιατί είναι επικίνδυνο να ξεφύγεις σε αλόγιστα έξοδα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν, με την πορεία που θα λάβουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή στιγμή για ξεκαθαρίσματα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος. Μίλησε για όσα σε απασχολούν και μην αφήνεις το ταίρι σου στο σκοτάδι. Αν βελτιώσεις την επικοινωνία μαζί του μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, προσπάθησε να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και κάτι καλό θα σου συμβεί πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, πηγαίνουν πολύ καλύτερα αυτήν την Τρίτη και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία, και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από νέες προτάσεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Καλύτερα λοιπόν να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον, αν δεν τελειώνεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που δεν φανταζόσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, μην αφήσεις κάποιες λεπτομέρειες να χαλάσουν το καλό κλίμα της σχέσης σου. Μίλησε ήρεμα με τον σύντροφό σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η Αφροδίτη από τους Διδύμους αυξάνει έντονα την κοινωνικότητά σου και σου δίνει τα εφόδια για να το βρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, φίλε Ιχθύ. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα, που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν.


Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger