E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ελληνες υποκριτες ενωθειτε!

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012


Πολύ θόρυβο για το τίποτα προκάλεσαν πάλι Έλληνες υποκριτές με αφορμή ένα αστείο (θέλετε κακόγουστο; οκ) που έκανε η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου.

Το πρωί της Τετάρτης,  η Βούλα Παπαχρήστου έγραψε στο twitter: “Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό”.





Την ανάρτηση αυτή στο Twitter έσπευσαν άμεσα να εκμεταλλευτούν αρκετά social media  ζητώντας ακόμα και την απόσυρση της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου! 

Στην υπόθεση έφτασε να εμπλακεί και πολιτικό κόμμα ζητώντας μάλιστα με ανακοίνωση την ανάκληση της Παπαχρήστου από τους Oλυμπιακούς Αγώνες!

Έλεος πια! Σ' αυτή τη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας  περισσεύει η υποκρισία! Κανείς ποτέ δεν έκανε ρατσιστικό αστείο! Κανείς ποτέ δεν άκουσε ή δεν είπε ποντιακά ανέκδοτα! Κανείς ποτέ δεν αστειεύτηκε με τον τόπο καταγωγής κάποιου, ποτέ με το χρώμα του δέρματος, ποτέ με τα ατομικά χαρακτηριστικά!

Γι' αυτό προτείνω η αθλήτρια εκτός του να αποσυρθεί από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, να μαστιγωθεί δημόσια στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό και στη συνέχεια να εξωστρακιστεί στο Αφγανιστάν για να ζήσει σε περιοχή ελεγχόμενη από τους Ταλιμπάν!

"Ο καναπεδάτος"  



Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Αντί λοιπόν οι κυβερνώντες να εξαντλούν όλη τους την αυστηρότητα σε μια αθλήτρια,πού αναπαρήγαγε ένα χαζό ανεκδοτάκι στο διαδίκτυο,απαξιώνοντας μια σημαντική πρόκριση που πιθανόν να έφερνε στην Ελλάδα , καλά θα κάνουν να εφαρμόσουν πολιτικές τέτοιες ,ώστε η Ελλάδα να σταματήσει να είναι ξέφραγο αμπέλι από τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομα εισερχόμενους αλλοδαπούς (μην πω λαθρομετανάστες και ξεσηκωθούν κάποιοι) που κατακλύζουν την χώρα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger