E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νεο τραγουδι για την Amy Winehouse ενα χρονο απο το θανατο της!

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012


«Σήμερα μου λείπει περισσότερο από ποτέ». Ο πατέρας θρηνεί έναν χρόνο χωρίς το παιδί του και η παγκόσμια μουσική σκηνή υποκλίνεται στη μυστηριώδη βραχνάδα που απογειώνει ένα κομμάτι κρυμμένο στο συρτάρι από το 2001.
Πυκνοί καπνοί τσιγάρου σχεδιάζουν κύκλους στο ταβάνι, το ποτήρι ξεχειλίζει ουίσκι, τα φώτα σβηστά από ώρα παραδόθηκαν στο neon της απέναντι pub και το τζάμι υγρό από την βροχή που πέφτει ασταμάτητα στα σπίτια πάνω από τη λεωφόρο. Οι νύχτες γεμίζουν εικόνες, μυρωδιές και μουσικές δικές της κάθε χειμώνα και καλοκαίρι στην πόλη. Ένα χρόνο μετά τον θάνατό της δεν έχει σχεδόν τίποτε αλλάξει.

Η καρδιά της Έιμι Γουάινχαουζ σταμάτησε να χτυπά στις 23 Ιουλίου 2011 αλλά εκτός από τους δικούς της ανθρώπους που βλέπουν τη θέση της στο τραπέζι κενή και θλίβονται, για όλους τους άλλους το κορίτσι με την ιδιαίτερη βραχνάδα είναι ακόμα η καλύτερη συντροφιά στα ατμοσφαιρικά ή στα μοναχικά, στα δύσκολα ή στα χαρούμενα βράδια. Κι όχι μόνο με τα παλιά γνώριμα τραγούδια της αλλά και με ακούσματα που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ και βγαίνουν σιγά σιγά από τα ερμητικά κλειστά συρτάρια…




Το κορίτσι με το εκκεντρικό χτένισμα και τα τεράστια μάτια είχε μεγάλα πάθη και τα πλήρωσε φεύγοντας νωρίς. Κι εκείνοι που μένουν πίσω δεν έχουν λόγια να περιγράψουν το κενό. Με ένα γράμμα που δημοσιεύτηκε στη Huffington Post ο πατέρας της, Μιτς, προσπαθεί να πει ένα ακόμα αντίο.
«Φυσικά και λατρεύω τη φωνή της. Για μένα ήταν η πιο σπουδαία φωνή όλων των εποχών αλλά εξίσου αγαπώ και τους στίχος της και τον ρόλο που έπαιξε η μουσική στη ζωή της καθώς μεγάλωνε. Το μόνο δύσκολο για μένα είναι να ακούω τα τραγούδια της από το Back to Black που είναι γεμάτα εικόνες με εκείνη και τον πρώην σύζυγό της Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ και όλα εκείνα τα φριχτά πράγματα που την έσπρωξε να βιώσει. Τα κομμάτια εκείνης της δουλειά είχαν τόσο συναισθηματικό βάρος που ήταν δύσκολο ακόμη για να την ίδια την Έιμι να τα τραγουδήσει, αργότερα στη ζωή της. Περισσότερο ήταν περήφανη για τα ‘Stronger Than Me,’ ‘You Know I’m No Good’ και το ‘Rehab’ εξαιτίας των βραβείων που της χάρισαν. Μερικές φορές το να ακούω τα τραγούδια της Έιμι μου κάνει καλό. Άλλες πάλι φορές με κάνουν να νιώθω πιο θλιμμένος. Μου λείπει η Έιμι περισσότερο από όσο μπορώ να πω. Όταν τελειώσω αυτό το γράμμα, θα κάτσω κάτω με μια κούπα τσάι και θα την ακούσω να μου τραγουδάει The Nearness of You».
Θυμόμαστε την Έιμι με μια παλιά της μεγάλη επιτυχία αλλά…
…και με ένα τραγούδι της που μόλις διέρρευσε στο διαδίκτυο.
http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger