E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ενας καθολικος ναος «στρωθηκε» με γρασιδι!

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012



Ένα καταπράσινο φυσικό «χαλί» απλώθηκε στο δάπεδο του καθολικού ναού York Minster στη Βρετανία, προκαλώντας εντύπωση στους θεατές άμα τη εμφανίσει του! Γιατί 1.500 τετραγωνικά μέτρα χλοοτάπητα και μάλιστα στο εσωτερικό του ναού, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο θέαμα!
Το γρασίδι, που ονομάζεται «Wow Grass!», καλλιεργήθηκε επάνω σε ένα ειδικό υπόστρωμα από ανακυκλωμένα βρετανικά υφάσματα και όχι σε χώμα, όπως συνηθίζεται, και στη συνέχεια τοποθετήθηκε από άκρη σ’ άκρη στο ναό.
perierga.gr - Ένας καθολικός ναός "στρώθηκε" με γρασίδι!
«Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί ένα δείπνο 900 ατόμων, προς τιμήν του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισσάβετ, εν είδει φιλανθρωπικής εκδήλωσης, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το ταμείο του York Minster, το οποίο πρόκειται να προβεί σε εργασίες αποκατάστασης», λέει ο υπεύθυνος του Καθολικού και συμπληρώνει:
perierga.gr - Ένας καθολικός ναός "στρώθηκε" με γρασίδι!
«Η ανάγκη για συγκέντρωση κεφαλαίων για την αποκατάσταση και τη διατήρηση του ιστορικού ναού δεν τελειώνει ποτέ. Αυτή η εκδήλωση νομίζω θα μας βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση. Έτσι θέλαμε να πρωτοτυπήσουμε λίγο με το γρασίδι! Νομίζω είναι εξαιρετικό…»!
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger