E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εγκαταλειπουν οι Παπανδρεου την Ελλαδα;

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012



Εγκαταλείπουν οι Παπανδρέου την Ελλάδα; Τελευταίες πληροφορίες από τις κινήσεις της οικογένειας, δείχνουν ότι η οικογένεια που κυριάρχησε πολιτικά στην Ελλάδα το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μέχρι το περασμένο φθινόπωρο, βρίσκεται σε φάση "ιστορικής υποχώρησης"....

...Πιο συγκεκριμένα ο μεν Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει ότι "Έχει βρει μια ενδιαφέρουσα ενασχόληση στην Γαλλία και θα συνδυαζει τα καθήκοντα του στην Βουλή με τις υποχρεώσεις του εκεί" και ο Αντρίκος Παπανδρέουνα ζητεί νέα ετήσια άδεια από το Πανεπιστήμιο όπου εργάζεται (οι ίιδες πηγές αναφέρουν ότι δύσκολα θα εγκριθει η νέα άδεια γιατί μόλις πρόσφατα εξάντλησε μια αντίστοιχη) για να ταξιδέψει στο εξωτερικό. 



Όσο για τον Νίκο Παπανδρέου, περνά τον περισσότερο καιρό του στο εξωτερικό ασχολούμενος με διάφορα project αφού θεωρείται "το εμπορικό μυαλό" της οικογένειας. 



Είναι γεγονός ότι οι Παπανδρέου στην παρούσα πολιτική συγκυρια θεωρούνται περίπου "απόβλητοι". Σ αντίθεση με την "θεοποίηση" του πατέρα τους, η πολιτική προίκα που κληρονόμησαν ξοδεύτηκε μέχρι τελευταίας δεκάρας. Και χρησιμοποιούμε ως παράδειγμα την δεκάρα της δραχμής και όχι το λεπτό του ευρώ γιατί σε περίπτωση που η Ελλάδα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη το επίτευγμα θα ανήκει κατά κύριο λόγο στην οικογένεια Παπανδρέου.



Το γεγονός ότι "δεν υπάρχει μέλλον μέσα στο ΠΑΣΟΚ" για τους Παπανδρέου, όσο πρωτοφανές και ξένο και αν ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Ε.Βενιζέλος το νέο κόμμα θα το κτίσει επάνω στους Παπανδρέου. Μόνο που η οικογένεια θα παίζει το ρόλο του κόκκορα που σφάζεται στα θεμέλια...



pressarismenos

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger