E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 9 Ιουνιου 2012

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Αυτό το Σάββατο θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Κριέ. Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις, που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Σελήνη από τον Υδροχόο μέχρι το βράδυ, θα σε ευνοήσει σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα, που δυσκολεύουν και χαλούν το ερωτικό κλίμα της σχέσης σου, φίλε Κριέ. Απόφυγε ζήλειες και εμμονές με κάθε τρόπο. Εάν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου θα πρέπει να βγεις έξω, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με το να κάθεσαι στο σπίτι, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, σήμερα μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο και έχεις τη βοήθεια των συνεργατών σου σε ό,τι χρειάζεσαι. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Θα περάσεις κάποια αγωνία αυτό το Σάββατο γύρω από τα οικονομικά σου, αγαπητέ Ταύρε, καθώς αναμένεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα, από εκεί που δεν τα περιμένεις. Χάρη βέβαια στις θετικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Κρόνο και ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην πιέσεις σήμερα καταστάσεις που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, γιατί όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου περνάτε δύσκολα και πιεστικά στον χώρο της δουλειάς σας, και το τελευταίο που έχετε ανάγκη είναι να ξεσπάτε ο ένας στο άλλον. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου το για να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και μετά να φλερτάρεις με εγγυημένα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Ταύρος. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά σε οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αγαπητέ Δίδυμε. Με την θετική όψη που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου με τον Ποσειδώνα, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών, που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα ρομαντικό δείπνο είναι ικανό να κάνει και εσένα και το σύντροφό σου ευτυχισμένο, φίλε Δίδυμε, μιας και οι δύο έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και νιώθετε επιτακτική την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι επαφές και οι έξοδοι σήμερα και για τους ελεύθερους Διδύμους, καθώς έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε σε επαφή με αξιόλογους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Οι κοινωνικές συναναστροφές ευνοούνται στο μέγιστο βαθμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις κάποια προβλήματα, που μπορεί να παρουσιαστούν. Μην πτοηθείς αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, γιατί ο δρόμος της επιτυχίας έχει ήδη ανοίξει για εσένα. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία, αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να ασχοληθείς με το σύντροφό σου αυτό το Σάββατο, φίλε Καρκίνε. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για εξόδους και βόλτες, που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας, αν θέλετε να φτιάξετε τη ζωή σας. Μην το αναβάλλετε άλλο!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, ίσως οι ανταγωνιστές σου σήμερα να προσπαθήσουν να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, αλλά μάταια, γιατί η δική σου δυναμικότητα επισκιάζει την δική τους θέληση. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.


Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Λέων. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή, στις αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεχτείς σήμερα μία πρόταση από το σύντροφό σου, που θα σε χαροποιήσει πολύ και θα σου φτιάξει την διάθεση, φίλε Λέων. Κι αν το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί, τώρα ήρθε ο καιρός να μονιάσετε μία και καλή. Όσο και αν θέλεις να κρατήσεις χαρακτήρα, μην αρνηθείς… για το δικό σου καλό!!! Εσύ που είσαι ελεύθερος και επιθυμείς διακαώς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τόλμησε να εκδηλώσεις σήμερα τα συναισθήματα σου άφοβα, αφού το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου σήμερα θα έχεις άγχος, γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε πρόγραμμα και οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου, διαφορετικά και θα εκνευριστείς, αλλά και δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος.




Παρθένος
24/8-22/9

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το βράδυ, θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Παρθένε. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου, αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι, αλλά άδραξε την μέρα σου, όσο περισσότερο μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει ανάγκη από έναν αέρα ανανέωσης, γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτό το Σάββατο, για να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Όσο για εσένα, φίλε Παρθένε, που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου, και είναι σίγουρο ότι τα φλερτ και οι γνωριμίες δεν θα σου λείψουν…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα με το άγχος που σε διακατέχει, ένα είναι βέβαιο – ότι δεν έχεις καθαρή σκέψη και σωστή κρίση, για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τις άσκοπες κινήσεις και συγκεντρώσου στους στόχους σου. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές, που μπορεί να γίνουν.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με το σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες και τις ανησυχίες σου, για την πορεία της δουλειάς σου. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, θα φέρει στο διάβα σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια επαγγελματικά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές, που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά, τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν τα έσοδα που θέλεις.




Σκορπιός
23/10-22/11

Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και ξεκίνα να το κάνεις από σήμερα. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλα με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει, φίλε Σκορπιέ. Θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, αυτή την περίοδο τα φλερτ και η πολύ καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσουν σε μια γνωριμία, που θα σου πάρει τα μυαλά. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, ευνοεί κεραυνοβόλους έρωτες και πάθη!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που θα είναι καλύτερες για εσένα και το οικονομικό σου συμφέρον. Τα έξοδά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένα και πρέπει να κάνεις πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων σου, αν θέλεις να ανταπεξέλθεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές τώρα στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη, και η μία θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επιρροή στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου, απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί ενδέχεται να αποδειχτούν ιδιαιτέρως συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που πρέπει, όσο κι αν αυτό σε επιβαρύνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφος σου, φίλε Τοξότη, ίσως να σου εκδηλώσει κάποια παράπονα, που θα αφορούν στη σχέση σας και στο ότι δεν αφιερώνεις τον χρόνο που πρέπει και έχει ανάγκη και ο ίδιος, για να αισθάνεται καλά. Φρόντισε να μην πας κόντρα στα λεγόμενά του, γιατί τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα, από εκεί που δεν το περιμένεις. Η αισθηματική ζωή των ελεύθερων Τοξοτών ευνοείται ιδιαίτερα αργά το βράδυ, που η Σελήνη θα κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς και φέρνει στο κατώφλι σας πολλές, ενδιαφέροντες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου τα πας πολύ καλά και θα πας και καλύτερα, αν είσαι λογικός στις κρίσεις σου, φίλε Τοξότη. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Κάποιες οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις προσέξεις ιδιαίτερα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά από αυτά που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο, θα είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα ρομαντικό Σάββατο ξημερώνει για εσένα, φίλε Αιγόκερε, γι’ αυτό άδραξε την ευκαιρία για να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και την σχέση σου και να περάσετε χρόνο μόνο οι δυο σας. Εάν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο μία γνωριμία, που θα κάνεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός, γιατί το μόνο που θα καταφέρνεις έτσι, είναι να πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό. Η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι ικανή να σε αποπροσανατολίσει. Μην το επιτρέψεις!!! Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγούν σε άσκοπα έξοδα.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα η μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες, αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό και η θετική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα σου χαρίσει μία διαφορετική ματιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο σύντροφό σου, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε. Με το να μιλάς δεν σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι’ αυτό μην μένεις άλλο σε αυτήν την παγιωμένη κατάσταση που σε έχει κουράσει. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και εύκολα θα καταφέρεις να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, που πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις αρκετά.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα έχεις την απαιτούμενη ενέργεια, να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Ίσως προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ, και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος εν ριπή οφθαλμού!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, που θα είναι πολύ καλές για τα οικονομικά σου. Οι συνεργασίες που θα σου προταθούν θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα δώσουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου και στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Οικονομικά, πρέπει να είσαι συνεπής στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου και μετά να κάνεις αγορές, που δεν σου είναι άκρως απαραίτητες.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger