E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Επτα ανεξαρτητα παιχνιδια που θα κανουν θραυση το 2012

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012


Κάθε χρόνο, ένα τμήμα της Εκθεσης Electronic Entertainment του Λος Άντζελες, αφιερώνεται στo «Διεθνές Φεστιβαλ ανεξάρτητων παιχνιδιών». Για κάποιους είναι ευκαιρία να διασκεδάσουν, ενω για κάποιους άλλους είναι μία ελπίδα να δουν το παιχνίδι που οι ίδιοι δημιούργησαν, να εκτίθεται μελλοντικά στον πάγκο της Microsoft.
Ας δούμε όμως τα 7 παιχνίδια που κέρδισαν τις εντυπώσεις του κοινού.
1.Johann Sebastian Joust

Το παιχνίδι ζητά απο τους παίκτες να κινηθούν προσπαθώντας να παγιδεύσουν τους αντιπάλους τους. Το αποτέλεσμα είναι μία ομάδα ανθρώπων να χορεύουν και να χοροπηδάνε προσπαθώντας να αποφύγουν εμπόδια και να εισπράττουν ψηφιακά χαστούκια. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για το playstation3

2.Songlines

Oι παίκτες χρησιμοποιούν το σώμα τους προκειμένου να κινήσουν ένα μυθικό πουλί , ενω χρησιμοποιώντας το χέρι τους διαμορφώνουν το έδαφος γύρω τους. Αν και το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα υπο ανάπτυξη, τα γραφικά του είναι εκπληκτικά

3.Coalesce

Όπως και το προηγούμενο, το Coalesce είναι πιο πολύ ένα ελεύθερου στυλ παιχνίδι, στο οποίο ζωγραφίζεις γραμμές ενώνοντας πολύχρωμες φούσκες. Ακούγεται απλοϊκό, αλλά εν τέλει είναι πραγματικά εθιστικό

4.Hokra

Ίσως το πιο απλοϊκό παιχνίδι σπορ που έχει δημιουργηθεί. Χωρίς παίκτες, χωρίς πολύπλοκους κανόνες, μόνο τεράστια pixel που συμβολίζουν τους παίκτες και ένα μικρότερο που συμβολίζει τη μπάλα, ενω όλη η υπόθεση είναι να αναπτύξεις στρατηγικές για να κάνεις καλύτερο σκόρ. Μινιμαλιστικό και χαριτωμένο το αποτέλεσμα.

5.Sound Shapes

Υπάρχουν διάσπαρτα κομμάτια σε όλα τα επίπεδα που χρησιμέυουν ως κομμάτια μουσικής, αφου κάθε κόμβος αντιπροσωπεύει μία νότα, ανάλογα σε ποιό σημείο του επιπέδου είναι τοποθετημένο, ενω χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του κάθε επιπέδου, οι παίκτες δημιουργούν τα δικά τους άλμπουμ.

6.The Moonlighters

Χρησιμοποιώντας χαρακτήρες με διαφορετικές ικανότητες επιχειρήσεις να ληστέψεις καζίνο και τράπεζες συνθέτοντα μία παραδοσιακή ταινία του ύφους των Ocean's Eleven. Λαμβλανει χώρα στη δεκαετία του 1950 και διαθέτει ένα πρωτότυπο  soundtrack του στυλ του Σινάτρα. Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημη πλατφόρμα, αλλά οι προγραμματιστές λένε κατευθυνονται προς XBLA και PSN.

7.Prom Week

Πρόκειται για ένα πολύ απλό παιχνίδι του οποίου η όλη ιστορία περιστρέφεται γύρω απο τις κοινωνικές σχέσεις μίας ομάδας εφήβων. Κάθε επίπεδο είναι ένας χώρος με μαθητές. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από τα παιδιά για να το χρησιμοποιήσετε και στη συνέχεια κάνετε κλικ καποιο άλλο για να αλληλεπιδράσετε. Έχει περίπου την ίδια λογική με το Sims, με τη διαφορά οτι μπορείτε να επιλέξετε εσείς το διάλογος που θα ακολουθήσετε, ο οποίος όμως εν τέλει επηρεάζει τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων.

http://www.iefimerida.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger