E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η σεξι Σελενα Γκομεζ... γδυνεται για διασημο περιοδικο [εικονες+βιντεο]

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012


Το λατρεμένο κορίτσι των αμερικανικών media ποζάρει με το πιο προκλητικό της βλέμμα και μιλάει για την ημέρα που ο επίσης πιτσιρίκος σύντροφός της νοίκιασε το τεράστιο γήπεδο του Λος Άντζελες για μια «prive» προβολή του Τιτανικού.
«Κάναμε βόλτα τον Σεπτέμβριο με το αυτοκίνητο όταν του είπα πόσο θα ήθελα να ξαναδώ τον Τιτανικό και ξαφνικά... Ο Τζάστιν νοίκιασε ολόκληρο το The Staples Centre για να απολαύσουμε μαζί την ταινία στην γιγαντοοθόνη του σταδίου. Είναι τόσο ρομαντικός!», δηλώνει η πιο σέξι 19χρονη της διεθνούς show biz καθώς φωτογραφίζεται για το περιοδικό Elle.
Η Σελένα Γκόμεζ ωστόσο λέει πως τα μυαλά της δεν θα πάρουν ποτέ αέρα -παρά τη δόξα και την τεράστια περιουσία της- όσο θυμάται τα παιδικά της χρόνια στο Τέξας όταν «το αυτοκίνητό μας κοκάλωνε στη μέση της λεωφόρου γιατί είχε μείνει από βενζίνη. Δεν ειχαμε καθόλου λεφτά αλλά η μητέρα μου έκανε αιματηρές οικονομίες για να πηγαίνει σε συναυλίες, σε μουσεία, σε ενυδρεία και ταξίδια για να μου μάθει τον κόσμο».
Η ζωή τους άλλαξε κυριολεκτικά σε μια νύχτα όταν οι κυνηγοί ταλέντων της Disney είδαν στο πρόσωπό της τη νέα τους πρωταγωνίστρια. Μετά τις παιδικές σειρές και του πρώτους της δίσκους, η Σελένα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη με μια ταινία κατάλληλη... και για ενηλίκους.
Η ταινία Spring Breakers περιγράφει τις περιπέτειες μιας παρέας φοιτητριών οι οποίες φτάνουν ακόμη και σε ένοπλη ληστεία προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τις ανοιξιάτικες διακοπές του Πανεπιστημίου τους.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger