E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 29 Ιουνιου 2012

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012



Κριός
21/3-20/4

Αυτήν την Παρασκευή, προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, αγαπητέ Κριέ, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Δία και να σου στέλνει τις ευεργετικές του ιδιότητες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, γιατί αυτό θα σου κάνει καλό. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να προσπαθείς να λύσεις μόνος σου τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα θα δεις το σύντροφό σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που βιώνεις ερωτικές μοναξιές, με τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο, είναι σίγουρο ότι πολύ γρήγορα θα έρθει η σχέση που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ό,τι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, φίλε Κριέ, θα πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η ημέρα θα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.




Ταύρος
21/4-20/5

Μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, γιατί τα πράγματα θα φτάσουν στα άκρα, χωρίς να το καταλάβεις. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, να ξέρεις ότι οι μέρες της μοναξιάς σου πολύ γρήγορα θα λάβουν τέλος, μιας και κάτι πολύ καλό έρχεται στη ζωή σου και θα είναι όπως το ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, καλό θα είναι να μην βιαστείς στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα και να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να δεις τις εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε νέες υποχρεώσεις, αν χρειαστεί.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα αποκτάς περισσότερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου, αγαπητέ Δίδυμε. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια, που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν και το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις σου, που ένιωθες κάπως απόμακρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο φίλε Δίδυμε. Αν πάλι αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να δώσεις χώρο και χρόνο, στα άτομα εκείνα που σε θέλουν και σε διεκδικούν καιρό τώρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, αξιολόγησε μερικά πράγματα πιο διεξοδικά, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις και να φέρεις σε δύσκολη θέση συναδέλφους σου, χωρίς να το αντιληφθείς. Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Πρέπει να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς αυτήν Παρασκευή, αγαπητέ Καρκίνε, που το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το ζώδιό σου και θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή, για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που θέλεις. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον σύντροφό σου, για να λύσεις κάποια θέματα της σχέσης, θα είναι μεγάλη, φίλε Καρκίνε. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, ώστε να αποφύγεις λόγια, που μπορεί να τον στεναχωρήσουν χωρίς ουσιαστικό λόγο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί η μέρα επιφυλάσσει ερωτικές κατακτήσεις από το πουθενά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις, αρκεί να βρεις τους σωστούς τρόπους για να τα προωθήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.



Λέων
23/7-23/8

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Λέων. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της Παρασκευής για εσένα. Μετά το μεσημέρι να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα, στις καταστάσεις που μπορεί να συμβούν. Περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις τη βραδιά με δικά σου άτομα, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου, αν αφήσεις για λίγο στην άκρη κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφιερωθείς στη σχέση σου. Για εσένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, τα μαντάτα είναι ευχάριστα, μιας και ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα, με τη μορφή ατόμου από το στενό σου φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μην πάρεις αποφάσεις, φίλε Λέοντα, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να κάνεις μία σχετική οικονομία, για τις δύσκολες ημέρες που μπορεί να ξημερώσουν.





Παρθένος
24/8-22/9

Οι αλλαγές που θα έχεις τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, θα αναστατώσουν τη ζωή σου και θα δημιουργήσουν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή. Πρόσεξε, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει. Μην αφήνεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να ηρεμήσεις το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, καλό θα είναι να έχεις αρκετή διαλλακτικότητα, φίλε Παρθένε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διώξε το άγχος σου, αφού ο Ερμής από τον Λέοντα που σε ευνοεί, θα φέρει μια καινούργια, ενδιαφέρουσα γνωριμία στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και φρόντισε να δρομολογήσεις κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές στα οικονομικά σου. Ωστόσο, απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.




Ζυγός
23/9-22/10

Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στο δρόμο σου, αγαπητέ Ζυγέ. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό, πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τα δικαιώματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε ένα ευχάριστο μήνυμα από άτομο του παρελθόντος, που θα σας βάλει σε σκέψεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να το συναντήσετε και να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, καλό θα είναι να κρατήσεις κάποια ουδετερότητα και να κινηθείς με διπλωματία, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για μια αλλαγή σχεδίων. Τα οικονομικά σου θα έχουν διακυμάνσεις. Πρέπει να προσέχεις στις συναλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις, να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, με μια συζήτηση που θα κάνεις με τον άνθρωπο σου, θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάποιες αρνητικές πλευρές, οι οποίες υπάρχουν σε μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να μπορέσει να σε πλησιάσει το άτομο που θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα! Μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, λόγω ανασφάλειας. Ο έρωτας απαιτεί ρίσκο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις τολμηρά εγχειρήματα στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, αλλά και να αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά, γι’ αυτό μην χάνεις την υπομονή σου. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Αν μάλιστα δεν κάνεις περιττά έξοδα και δεν παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι, θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις κιόλας.




Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι, από την όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Δία, από το ζώδιο των Διδύμων. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν ήταν στάσιμα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς, μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα πάρεις κάποιες ειδήσεις και θα νιώσεις μεγάλη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις ή προβλήματα που μπορεί να περνάει ο σύντροφός σου, φίλε Τοξότη. Βοήθησέ τον να τα λύσει και μετά θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα μεταξύ σας και θα επέλθει ηρεμία. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην τρομάζεις από τη στασιμότητα των ημερών, γιατί έχεις πολλές δυνατότητες, που αν τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα καταφέρεις πολύ γρήγορα να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αν είσαι Τοξότης, αλλά φρόντισε να μην έρθεις σε αντιπαλότητες με τους συνεργάτες σου, από τον εκνευρισμό που θα έχεις, λόγω κάποιων καθυστερήσεων. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα, για να έχεις περισσότερα έσοδα. Πρόσεξε λοιπόν και περιόρισε στο ελάχιστο τις περιττές αγορές.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Ημέρα ακατάλληλη για να κάνεις βιαστικές κινήσεις, είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Προσπάθησε να κινηθείς μεθοδικά σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου, θα κάνουν ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία που έχεις, σε παρασύρει και σε αποσυντονίζει;

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να πεις σήμερα κάποια πράγματα στο σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν. Η μέρα είναι ιδανική για να το κάνεις, αρκεί να κρατήσεις ήπιους τόνους. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, να θυμάσαι ότι ο κυβερνήτης σου Κρόνος κινείται πλέον σε κανονική πορεία στον Ζυγό και ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Έχε λοιπόν το νου σου και είναι βέβαιο ότι κάτι καλό θα προκύψει τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα τις δεις σιγά-σιγά να εξελίσσονται. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, για να είσαι καλά στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές, αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων, ευνοούνται ιδιαίτερα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Ημέρα κατάλληλη θα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, για να βάλεις νέους στόχους σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε μόνο να μην αμελήσεις καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Η ονειροπόληση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και πρέπει να προσέχεις, να μην παρασυρθείς από επιπολαιότητες. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Η θετική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Δία από τους φιλικούς σου Διδύμους, σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις και λογομαχίες. Αν δεν έχεις ταίρι, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό, μπορεί να κρύβει ιδιαίτερα ερωτικές εκπλήξεις

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις όλα, με μεγάλη ευκολία. Πρέπει να προσέχεις όμως, σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά, για να μην βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.





Ιχθείς
20/2,20/3

Γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα, αγαπητέ Ιχθύ, και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές, ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα, που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια πορεία προς το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν στη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Για εσένα που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία και παλεύεις μόνος σου, να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου να κινήσεις τα νήματα όπως εσύ θέλεις. Αρκεί βέβαια να είσαι ανοιχτός και θετικός στα άτομα που γνωρίζεις. Σίγουρα ανάμεσά τους, κρύβεται και το πρόσωπο που θα είναι ιδανικό για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου, οι οποίοι με την σειρά τους θα σου την προσφέρουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Ωστόσο, πριν τις αποδεχτείς, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις και να φροντίσεις να τις καλύψεις άμεσα.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger