E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Tι συμβαίνει με την Kim Kardashian και την Paris Hilton;

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012


Paris Hilton και η τέως κολλητή και νυν αντίπαλός της, Kim Kardashian, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν μαλώσει μεταξύ τους εδώ και μερικά χρόνια, και δεν έδειξαν σημάδια συμφιλίωσης ούτε στο πάρτι του P Diddy στις Κάννες όπου παραβρέθηκαν και οι δυο τους.
Με μαύρο στενό ντε-πιες Emilio Pucci, η Kim συνοδευόταν από τη νέα της σχέση, τον ράπερ Kanye West, ενώ η Paris, προτίμησε ένα μακρύ φούξια φόρεμα με εντυπωσιακή λεπτομέρεια-φίδι στο ντεκολτέ, και συνοδευόταν από την αδερφή της Nicky.
Oι δύο στάρλετ ήταν κάποτε κολλητές φίλες (μέχρι που είχαν κυκλοφορήσει σχεδόν παράλληλα ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου), αλλά η φιλία τους έσβησε μπροστά στο πάθος τους για φήμη. Όταν μάλιστα η Kim άρχισε να γίνεται πιο διάσημη (βοήθησε και η σχέση της με τον Kanye) από την Paris, επήλθε και η οριστική ρήξη.
Κατά τη διάρκεια του πάρτι του P Diddy στο πολυτελές του σκάφος στις Κάννες, η reality σταρ και η κληρονόμος αγνόησαν η μία την άλλη, και ενώ η Kim έγραψε στο Twitter για ένα κολιέ που ήθελε να προωθήσει, αλλά δεν ανέφερε το πάρτι, η Paris έγραψε στο Twitter για τη βραδιά χωρίς να αναφέρει καθόλου την τέως φίλη της.

http://www.fashionlove.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger