E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η πληθωρική Candice κατακτά τα εξώφυλλα

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012


Περιζήτητο είναι το μοντέλο που με τις πλούσιες καμπύλες του γεμίζει τα πρωτοσέλιδα περιοδικών μόδας, πρωτοστατώντας στον αγώνα για την "εξυγίανση του μόντελινγκ...



Η 27χρονη Candice Huffin ξεκίνησε το μόντελινγκ μόλις πριν από δύο χρόνια, ενώ έγινε διάσημη όταν κόσμησε το εξώφυλλο της ιταλικής "Vogue". Έκτοτε είναι περιζήτητη. Αυτήν την εβδομάδα η Candice είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού S Moda της ισπανικής εφημερίδας El Pais. Είναι μοντέλο με μέγεθος 14 παρακαλώ, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που είναι... 0!


Η Vogue πρωτοστατεί στον αγώνα για την εξυγίανση του μόντελινγκ που χρόνια τώρα στέλνει λάθος μηνύματα στα νεαρά κορίτσια, προβάλλοντας τα ανορεξικά μοντέλα. Με ανακοίνωσή τους και οι 19 εκδόσεις του περιοδικού ενημερώνουν ότι δεν θα χρησιμοποιούν στο εξής ανήλικα μοντέλα αλλά ούτε και λιποβαρή.


Η Candice δεν κρύβει την ευγνωμοσύνη της για το πρωτοσέλιδο που την καθιέρωσε, λέγοντας: "Το editorial που συνόδευε εκείνη τη φωτογράφηση (με άλλα δύο XL μοντέλα) άνοιξε τα μάτια της βιομηχανίας και την έπεισε ότι είμαστε όμορφες και σέξι... Άλλαξε τη ζωή μου".


ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger