E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 30 Μαΐου 2012

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή μέρα είναι μια γεμάτη μέρα και κυρίως πολύ δημιουργική για εσένα, αγαπητέ Κριέ, αφού η Σελήνη κινείται στον Ζυγό από το μεσημέρι και βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να βάζεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να τις πραγματοποιήσεις χωρίς πολύ κόπο. Οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για νέες προτάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα είναι πολύ καλή για μια βόλτα με τον σύντροφό σου ή ένα ρομαντικό ραντεβού, διαφορετικό από αυτά που είχατε μέχρι τώρα, φίλε Κριέ. Οι συγκυρίες ευνοούν τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ιδιαίτερα οι δεύτεροι, έχετε την τύχη στο πλευρό σας για να ξεκινήσετε τώρα μία ερωτική σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, κάποια πράγματα παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό είναι για καλό. Μην ανυπομονείς, χωρίς όμως να αφήνεις και τα πράγματα στην τύχη τους. Κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, θα σε βγάλουν σήμερα εκτός προϋπολογισμού. Βρες τις κατάλληλες λύσεις για να αυξήσεις τα κέρδη σου.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου με κάποια ζητήματα, που παραμένουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις σύντομα ότι όλα προχωράνε για το δικό σου καλό, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Άλλωστε, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα το πρωί η Σελήνη από την Παρθένο με τον Δία από το ζώδιό σου, σε βοηθάει ιδιαίτερα για να πετύχεις όσα έχεις στο νου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα κυλήσουν περίφημα, φίλε Ταύρε. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου, αλλά θα δεις ότι υπάρχει και έντονη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε με τις παρέες σας και ανοίξτε τους κύκλους των γνωριμιών σας. Είστε σε μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις κι εσύ καλό είναι μείνεις αμέτοχος, όσο κι αν αισθάνεσαι ότι κάποιος αδικείται. Δε θα σε ωφελήσει να λάβεις θέση δημοσίως. Αν προκύψουν κάποια οικονομικά θέματα, μην πάρεις αποφάσεις πριν τα εξετάσεις πολύ καλά.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου, που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες. Τώρα που η Σελήνη θα κινείται στον φιλικό για εσένα Ζυγό, από τις μεσημεριανές ώρες και μετά, μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε έχουν στεναχωρήσει και με ειλικρίνεια να καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις, που σε έχουν προβληματίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Μην μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς σου, για να μην κάνει το ίδιο κι ο σύντροφός σου. Για εσένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, η ημέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαιτέρως αυξημένη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα χαρακτηριστούν από τη δική σου τάση να κάνεις αρκετές αλλαγές, στους τομείς που σε ενοχλούν. Μπορείς σήμερα να κλείσεις κάποια χρέη του παρελθόντος και αυτό θα σε χαλαρώσει αρκετά. Μην χαλαρώσεις όμως πολύ και αρχίσεις τις σπατάλες, που θα σε πάνε πάλι πίσω.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η θέση της Σελήνης σήμερα από το μεσημέρι και μετά στο ζώδιο του Ζυγού, ευνοεί τις κοινωνικές επαφές που θα θελήσεις να κάνεις, αγαπητέ Καρκίνε, και θα σου χρειαστούν πολύ άμεσα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και αυτό θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν, μέσα από μια μεγάλη, αλλά αποτελεσματική κουβέντα με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε καρκίνε, μίλα με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και ψάξε μαζί τους κάποιες λύσεις στα ζητήματα που σας πάνε πίσω επαγγελματικά. Μπορείς να κλείσεις πετυχημένες συμφωνίες και να προχωρήσεις ζητήματα που θέλουν υπογραφές. Προσοχή όμως στις αποφάσεις που περιέχουν οικονομικό ρίσκο. Χρειάζεται ώριμη σκέψη.


Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, η Σελήνη θα κινείται στον Ζυγό από το μεσημέρι και μετά, γεγονός που θα σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα, που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μην κάνεις πίσω και κυρίως μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Όλα μπορούν να συμβούν, αν πραγματικά τα προσπαθήσεις. Με τονισμένη την αυτοπεποίθησή σου, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, η ημέρα είναι καλή για να μιλήσεις ανοιχτά στον άνθρωπό σου. Καλό είναι να μην κρατάς τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Με την καλή διάθεση που έχεις σήμερα, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που ακόμη πορεύεσαι μόνος σου. Να ξέρεις ότι σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Λέοντα, πηγαίνει πολύ καλά και, αν δείξεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται χωρίς να σε αγχώνουν ιδιαίτερα. Αν τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε ανησυχούν, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν.




Παρθένος
24/8-22/9


Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Παρθένος



Παρθένος 24/8-22/9
Ημερήσιες Προβλέψεις
Αύριο   30/05/2012    Επέλεξε άλλο Ζώδιο
Χθες / Σήμερα / Αύριο / Εβδομάδα / Μήνας / Έτος / Προσωπική Πρόβλεψη / MyastroTV
Share
32

  
Προβλέψεις
Η ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου θα είναι απαραίτητη σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μην κάνεις τελικά τίποτα. Άλλωστε, το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις τα πάντα τέλεια, δε σημαίνει ότι πρέπει να ‘‘τρελαίνεσαι’’ κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Παρθένε, καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου, αν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση που έχεις. Έτσι κι αλλιώς, η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αν δεν έχεις σχέση, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε, αυτή είναι και η γοητεία σου!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα πρέπει να τακτοποιήσεις πρώτα όσα σε αγχώνουν περισσότερο, για να ηρεμήσεις και να κινηθείς αποτελεσματικά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων, η ημέρα είναι καλή για οικονομικές συμφωνίες, αλλά με προσοχή στα μικρά γράμματα των όρων…




Ζυγός
23/9-22/10

Φίλε Ζυγέ, αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ πιο όμορφα στο παρόν και να υλοποιήσεις τα περισσότερα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, μην φορτώνεις τη σχέση σου με όλα όσα σε απασχολούν, γιατί θα δημιουργήσεις ένα πολύ βαρύ κλίμα, που δεν θα σου κάνει καλό. Προτίμησε να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και όχι να τα μεταφέρεις στον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, θα έχετε την εύνοια της Σελήνης σήμερα από το ζώδιό σας, που σημαίνει… κάντε την κίνησή σας δυναμικά και δεν θα χάσετε!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι ένας τομέας που ευνοείται σήμερα, αφού κάποιες καταστάσεις εξελίσσονται πολύ θετικά και σε βοηθούν να διώξεις ένα μέρος του άγχους σου. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται τα οικονομικά σου, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις επηρεάζουν την πορεία σου.




Σκορπιός
23/10-22/11

Αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι δεν λύνεται στην ώρα του, δεν εξαφανίζεται, αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για προφανείς λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Κάτι θα έχουν να σε συμβουλέψουν και αυτοί…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου, θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη και ερωτική ημέρα, φίλε Σκορπιέ. Θα μπορέσεις σήμερα να εκφράσεις πολλά από όσα έχεις μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν και θα βρεις την κατανόηση του συντρόφου σου. Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο, που τώρα τελευταία έχεις γνωρίσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές θα σε αποσυντονίσουν, αλλά η ψυχραιμία σου θα φέρει πάλι την ισορροπία. Από το μεσημέρι και μετά, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και μετρημένη διαχείριση.




Τοξότης
23/11-21/12

Η ημέρα είναι σημαντική για εσένα, φίλε Τοξότη, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου. Με τη βοήθεια της Σελήνης, που θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και θα σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, το μυαλό σου θα είναι καθαρό να πάρεις τις πιο ορθές. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κοινωνικότητα σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, φίλε Τοξότη. Αν έχεις μόνιμο δεσμό θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με το σύντροφό σου και κοινούς φίλους και, αν είσαι μόνος σου, η ημέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα πραγματικά σου αισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, η δουλειά σου θα κινηθεί θετικά, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες ενέργειες αρκετά ριζοσπαστικές, για να διορθώσεις λάθη που συμβαίνουν κάτω από τη μύτη σου. Πάντως, τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Αν συνεχίσεις να λειτουργείς με σύνεση, θα μπορέσεις να δεις σημαντική αύξηση στα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ημέρα απαιτεί να επιστρατεύσεις τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες με άτομα ισχύος, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Επίσης, καλή θα είναι η ημέρα για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά, απαλλαγμένος πλέον από αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο σύντροφός σου, φίλε Αιγόκερε, θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαρασταθεί σήμερα, στις έννοιες που μπορεί να έχεις για το μέλλον της σχέση σας. Οι ανασφάλειές σου θα υποχωρήσουν, χάρη στα λόγια που θα σου πει. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί και ψάχνεις διακαώς την νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα αυτός ή αυτή που ψάχνεις θα κάνει την εμφάνισή του και θα προέρχεται μέσα στο πολύ στενό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα θα κυλήσουν σήμερα αρκετά καλά, καθώς θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου για την προώθηση κάποιων σχεδίων σου. Συζήτα με τους ανωτέρους σου και, με τεκμηριωμένες κουβέντες, προσπάθησε να τους πείσεις να σε εμπιστευτούν. Τα οικονομικά σου, με την σειρά τους, θα αρχίσουν να βελτιώνονται σημαντικά.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη, αγαπητέ Υδροχόε, με τη Σελήνη να κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού από το μεσημέρι και μετά, και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί ή ήδη σε προβληματίζει. Επίσης, θα νιώσεις ανεξάρτητος και αρκετά αυτάρκης κι αυτό θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, είναι μια πολύ καλή μέρα για συζητήσεις, που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν να περνάς καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, το σημερινό βράδυ προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο, με κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, όλη αυτή η δυναμικότητα που θα έχεις θα σε κάνει να μοιραστείς τις ιδέες σου, ανακαλύπτοντας ότι η ανταπόκριση γύρω σου είναι ιδιαίτερα θετική. Τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται, αρκεί να δείχνεις προσοχή στα αλόγιστα έξοδα και τα ρίσκα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα είναι καλή για να μπεις σε μια διαδικασία περισυλλογής, αγαπητέ Ιχθύ. Τώρα που ο Ποσειδώνας κινείται στο ζώδιό σου και σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές, είναι σημαντικό να πάρεις αποφάσεις ζωής, που αφορούν στο μέλλον σου αλλά και στις σχέσεις σου με κάποια άτομα. Για να αποφασίσεις επ’ αυτών των ζητημάτων, χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που θέλεις και τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Άλλωστε, δύο πολύ σημαντικοί πλανήτες, ο Άρης από την Παρθένο και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, ευνοούν κάθε κίνηση ερωτικού περιεχομένου. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία, ειδικά αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η επαγγελματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, θα σου δώσει σήμερα την ευκαιρία να πας μπροστά τα σχέδιά σου. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου, οι οποίοι θα εμπιστευτούν και τα μελλοντικά σου σχέδια. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί είναι λίγο επίφοβες σήμερα.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger