E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ρώσοι μελλοντολόγοι προέβλεψαν ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει ΤΩΡΑ

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014


Αρχικά, όταν συναντήσαμε την «προφητεία» σε ελληνικά σάιτ, σταθήκαμε εντελώς δύσπιστοι. Σύμφωνα με αυτή, τρεις κορυφαίοι Ρώσοι μελλοντολόγοι προέβλεψαν ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει το 2014, πέντε ημέρες μετά το τέλος των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι.

Λόγω καθαρά δημοσιογραφικής περιέργειας κάναμε τις απαραίτητες αναζητήσεις στη google, χρησιμοποιώντας τα ονόματα των μελλοντολόγων όπως τα είδαμε γραμμένα και βρεθήκαμε σε ένα δημοσίευμα της αγγλόγλωσσης διαδικτυακής έκδοσης της ρωσικής εφημερίδας Pravda, με ημερομηνία 25 Μαρτίου του 2011, το οποίο αναφέρει πράγματι τα εξής εντελώς περίεργα:

«Στις 24 Μαρτίου (σ.σ. του 2011), γνωστοί Ρώσοι αστρολόγοι, σαμάνοι και παραψυχολόγοι συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις προβλέψεις τους για το κοντινό και μακρινό μέλλον».

Αφού παραβλέψουμε μερικές παραγράφους (όλο το δημοσίευμα για όσους γνωρίζουν αγγλικά βρίσκεται εδώ: Third World War to begin during Winter Games in 2014), πάμε στο σημείο που μας ενδιαφέρει, δηλαδή στην προφητεία για τώρα, το οποίο αναφέρει:

«Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επίσης αποκάλυψαν την ημέρα έναρξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο νέος πόλεμος λέγεται ότι θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2014, κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι. Είναι ακόμα πιθανό ότι ο πόλεμος θα ξεκινήσει πέντε ημέρες μετά τη λήξη των Αγώνων».

Επειδή δεν έχουμε καμιά διάθεση να σας τρελάνουμε και μαζί σας να τρελαθούμε και εμείς, πριν αρχίσουμε να πιστεύουμε σε προφητείες, κάναμε μια «πονηρή» σκέψη.

Η εφημερίδα Pravda, σήμερα, δεν είναι η κάποτε σοβαρή και επίσημη φωνή του σοβιετικού κομμουνιστικού κόμματος. Έχει μετατραπεί σε μια λαϊκή φυλλάδα με «αδυναμία» σε θέματα σκανδαλοθηρικού ή «μεταφυσικού» περιεχομένου. (Για να καταλάβετε, σαν να καταργηθεί το ΚΚΕ, να πουληθεί ο Ριζοσπάστης, να διατηρήσει το όνομα Ριζοσπάστης αλλά να γίνει Espresso. Αυτό έπαθε η εφημερίδα του Λένιν).

Επειδή, λοιπόν, δεν είναι η αξιόπιστη πηγή του παρελθόντος και επειδή στο διαδίκτυο η εξαπάτηση δεν είναι και τόσο δύσκολη, δεν σας κρύβουμε ότι σκεφθήκαμε την πιθανότητα το θέμα να είναι τωρινό και να το ανάρτησαν με παλιά ημερομηνία. Είναι μια εφικτή πιθανότητα.

Εάν, όμως, η ανάρτηση δεν είναι πειραγμένη και όντως δημοσιεύθηκε το 2011, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον γεγονός σε περίπτωση που επαληθευθεί, πράγμα που το απευχόμαστε.

Δείτε και το δημοσίευμα σε print screen:


http://www.katohika.gr/




Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger