E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έκαναν σ e ξ στην παραλία και τους την έπεσε βiαστής!

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013


Tουρίστρια από την Τσεχία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της Κω, ότι την ώρα που έκανε σ e ξ με τον φίλο της σε παραλία του νησιού, δέχθηκε απόπειρα βiασμou από τρίτο άτομο.

Η είδηση αυτής της περίεργης υπόθεσης κάνει το γύρο της Ευρώπης, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το πώς τελικά έφθασε η τουρίστρια να καταγγείλει το άγνωστο άτομο.

Όπως γράφει η Ροδιακή, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας της Κω, η 26χρονη αλλοδαπή, βρίσκονταν σε παραλία της πόλεως Κω τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από διασκέδαση και εκεί αποφάσισαν να σuνεuρεθouν εpωτικά με τον παρτενέp της.

Την ώρα που σuνεuρίσκoνταν, μέσα στο σκοτάδι η 26χρονη διαπίστωσε ότι στην… παρέα τους είχε εισέλθει και τρίτο άτομο και τότε έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντάς τον έτσι να φύγει.

Άγνωστη παραμένει πάντως η αντίδραση του φίλου της. Το περιστατικό το κατήγγειλε η ίδια λέγοντας ότι το τρίτο άτομο επιχείρησε να την εξαναγκάσει σε σuνouσiα.

Έρευνα για τον εντοπισμό του εμπλεκόμενου ατόμου, ανέλαβαν και διενεργούν πάντως, οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές του νησιού.

Πηγή: kamarinia.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger