E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δημοσκόπηση-σοκ: Στο 18% η Χρυσή Αυγή, απειλεί ευθέως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Μόνο ως σοκ μπορεί να ληφθεί από τα επιτελεία της κυβέρνησης αλλά και των υπολοίπων κομμάτων η μέτρηση που έγινε και αποκαλύπτει πως αυτήν την περίοδο η Χρυσή Αυγή έχει αγγίξει δημοσκοπικά μέχρι και το 18%!

Όπως δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά, η μυστική δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της κυβέρνησης δείχνει τα ποσοστά του εθνικιστικού κόμματος σε πολύ υψηλά επίπεδα σε σημείο να απειλεί και ένα από τα δύο πρώτα κόμματα που είναι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Χρυσή Αυγή δείχνει μία ιδιαίτερη δυναμική στα νεανικά κοινά ενώ σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης «παίρνει την ψήφο του λούμπεν κομματιού της ελληνικής κοινωνίας».

«Το θέμα πλέον είναι μείζονος εθνικής σημασίας», λένε οι άνθρωποι που αναλύουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και όπως είναι λογικά τα τελευταία αυτά στοιχεία σε συνδυασμό με την αποθράσυνση των στελεχών της Χρυσής Αυγής, έχουν θέσει σε επιφυλακή όλους τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Οι χρυσή αυγή προωθείτε εντέχνως από τον σύριζα ο οποίος κατά καιρούς βάζει τα στελέχη του να κάνουν ανεκδιήγητες δηλώσεις ωθώντας έτσι τον κόσμο στην χρυσή αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger