E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο χρυσός των Ελλήνων στα χέρια των Κινέζων

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Οι Kινέζοι αγοράζουν των χρυσό που πουλά κοψοχρονιάς ο Έλληνας πολίτης, στα διάφορα «ενεχυροδανειστήρια»  που ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια στης Ελληνικές γειτονιές τις οικονομικής κρίσεις.

Η αποκάλυψη είναι σοβαρή και στηρίζεται σε επίσημα έγγραφα Ευρωπαϊκών Υπηρεσιών ανάμεσα τους και Ελληνικές, και βέβαια καταρρίπτουν το μύθο τις Γερμανίας, όσων αφορά στην καταλήξη του Ελληνικού Χρυσού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΥΠ έπειτα από έρευνες και συλλογή πληροφοριών που πραγματοποίησε διαπίστωσε πως απλά η Γερμανία είναι ο διαμετακομιστικός σταθμός τους Ελληνικού χρυσού οποίος καταλήγει σχεδόν στο σύνολο του στα Κινεζικά κρατικά χρηματοκιβώτια.

Πρόκειται για μια επίσης καλοσχεδιασμένη επιχείρηση των Κινεζικών Μυστικών Υπηρεσιών το οποίο εάν συνεχιστεί με αυτή την ένταση τότε σε μικρο χρονικό διάστημα η Κίνα θα έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο απόθεμα χρυσού που θα τις επιτρέπει να κάνει καίριες κινήσεις στο Διεθνές οικονομικό “status”.

Η αποκάλυψη
Οι Ελληνικές Υπηρεσίες, ανάμεσα τους και η ΕΥΠ, τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκαν επισταμένα με την λειτουργία των διάφορων ενεχυροδανειστηρίων, τα οποία μεσούσης τις κρίσης, άρχισαν να ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια στης γειτονιές των μεγάλων αστικών κέντρων τις χώρας.

Έπειτα από τις τρεις συλλήψεις Γερμανών υπηκόων τόσο το 2012 όσο και το 2013, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος οι οποίοι με αδιαφανείς διαδικασίες προσπάθησαν να βγάλουν από την Ελλάδα, μεγάλες ποσότητες Χρυσού αλλά και ασημιού, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως η χώρα υποδοχής είναι η Γερμανία.

Ωστόσο αυτός ο «μύθος» γρήγορα κατέρρευσε και μάλιστα στους σκοτεινούς διαδρόμους των Μυστικών Υπηρεσιών, όχι μόνο τις Γηραιάς Ηπείρου αλλά και τις Ασίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, έπειτα από έγγραφο που έστειλαν Ελληνικές Υπηρεσίες σε αντίστοιχες Ευρωπαϊκές, βρέθηκαν μπροστά σε μια σοβαρή αποκάλυψη.

Οι Υπηρεσίες τις Γηραιάς Ηπείρου παρακολούθησαν την διαδρομή, όχι μόνο του Ελληνικού Χρυσού αλλά και των υπολοίπων κρατών τις Ε.Ε. με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε συγκεκριμένα, όσο και συγκλονιστικά συμπεράσματα.

Εταιρείες που εδρεύουν στην Γερμανία και τα «νήματα» τους κινούν από το παρασκήνιο Κινέζοι, αγοράζουν χρυσό σε καλές τιμές και τα εξάγουν στην Κίνα.

«Πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο των Κινεζικών Μυστικών Υπηρεσιών. Είναι η ποιο αθόρυβη Υπηρεσία του κόσμου με τις πλέον σκοτεινές και μυστικές διαδικασίες», λέει χαρακτηριστικά άνθρωπος, οποίος γνωρίζει πολλή καλά το «κόσμο τις σιωπής», όπως λένε στην γλώσσα τους οι πράκτορες τις Μυστικές Υπηρεσίες.

Ο ίδιος άνθρωπος μας εξηγεί, πως οι Κινέζοι ακολούθησαν ένα παλιό σχέδιο που είχε βάλει σε εφαρμογή η Μυστική τους Υπηρεσία και αφορούσε στην εμπορική διείσδυση Κινέζων μεταναστών στης μικροοικονομίες των Ευρωπαϊκών Κρατών.

Τα μικρά κινεζικά κατάστημα που είχαν κατακλύσει της Ελληνικές γειτονιές με φθηνά ρούχα και μικροαντικείμενα κατά την διάρκεια τις δεκαετίας του 1990, δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά ένα καλοστημένο σχέδιο των Κινεζικών Μυστικών Υπηρεσιών με την επωνυμία «Τίγρης».

Βέβαια όλα αυτά τα μαγαζάκια, αποτελούν πια μακρινό παρελθόν πλην όμως ο τελικός σκοπός του σχεδίου «τίγρης» επετεύχθη και δεν ήταν άλλο από το άνοιγμα των εμπορικών συναλλαγών με τις χώρες του Δυτικού κόσμου.

Οι Κινέζοι μαγαζάτορες τις δεκαετίας του 1990, είναι πια εμπορικοί αντιπρόσωποι μεγάλων Κινεζικών Εταιρειών που εξάγουν κατά εκατοντάδες πια τα προϊόντα τους στης Δυτικές αγορές.

Ακριβώς το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και με το χρυσό, τόσο των Ελληνικό, όσο και των Ευρωπαϊκό. Εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση στο Νότο τις Ευρώπης με αποτέλεσμα να αγοράζουν πλάκες χρυσού σε συμφέρουσες για τους ίδιους τιμές.

Έτσι, σταδιακά στο μέλλον θα φθάσει η Κίνα να είναι η πρώτη χώρα σε απόθεμα χρυσού και κατά συνέπεια να είναι σε θέση να χειραγωγεί την παγκόσμια οικονομία, η οποία στηρίζεται σε δυο βασικούς πυλώνες: «απόθεμα χρυσού και απόθεμα πετρελαίου.»

newsbomb

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger